Fire Haslum-gutter på landslagsoppdrag i juni – Haslum

Fire Haslum-gutter på landslagsoppdrag i juni

Fire Haslum-gutter skal på landslagsoppdrag i slutten av juni for U-gutta (LM02) eller guttelandslaget (LM04).

LM02 samles i Skien 16.-20. juni og Aleksander Høiness og Philip Skjerve Slette blir Haslums innslag på den samlingen. Mads Ødegård, som nylig forlot Haslum, er også tatt ut. Det samme er Sander Øyane.

Det yngste landslaget, LM04, samles i Skien 28. juni til 4. juli og her er to Haslum-gutter med: Jonas Johansson-Kjellerød og Lasse Sunde Lid. Sistnevnte signerte en treårsavtale med rødtrøyene i mars. Johansson-Kjellerød fikk for kort tid siden sin debut på A-trening. Moro er det også å se at Henrik Ropstad, tidligere Haslum-gutt, nå ØHIL, er med i LM04-troppen.

Haslum gratulerer med uttaket og ønsker lykke til!