Hospitanten med toårskontrakt – Haslum
Philip Slette

Hospitanten med toårskontrakt

Philip Skjerve Slette (18) ble hentet inn på Haslums A-lag som hospitant foran denne sesongen. Nå har den talentfulle og treningsvillige strekspilleren skrevet under en toårskontrakt med Bærums-klubben.

– Det kjennes utrolig godt. Og dette har vært et klart mål for sesongen, sier Philip godt andpusten. Han har knapt unnagjort den siste intervalløkten denne formiddagen, før han vil dele sitt glade budskap med klubbens tilhengere og faste følgere.

– Det er jo dette jeg tenker på og jobber for når jeg svetter og sliter og puster, smiler han.

LES OGSÅ: Helt på streken

HERLIG INNSTILLING

Den opprinnelige Lørenskog-gutter og Fjellhammer-spilleren kom til Haslum som G15-spiller. Han valgte heller en mye lengre reisevei med diverse kollektivtransport til trening og kamper for egenutvikling. Ambisjonene skulle ikke stoppes av noe lenger reisevei.

Han beskriver seg som en positiv gutt og håndballspiller – som til en hver tid vil være den beste utgaven av seg selv; både i trening, på skolen (siste måneder igjen på videregående før studier (administrasjon og økonomi) på Oslo Met venter til høsten) og på privaten.

For tiden er som kjent håndballen og idretten nedstengt i vårt område. Men det stopper ikke Philip til å trene og utvikle seg ytterligere.

– Jeg må utnytte pausen og kampoppholdet med doble egenøkter pluss den digitale skolehverdagen. Jeg drømmer om å bli best som strekspiller – først i Haslum og på lenger sikt spill ute i Europa.

Om hospitanten, som nå har gått gradene i Haslum, sier trener Sten Stockfleth:

– En unggutt fra egne rekker som vi er veldig glad for har signert med oss. Han har en herlig innstilling, og han har hatt en fin utvikling denne sesongen.

– Jeg er skapt til å trene, mye. Energien kommer nærmest av seg selv, svarer gla´gutten på streken.