Haslum-sjefen letter på sløret: Ny spiller har signert – Haslum

Haslum-sjefen letter på sløret: Ny spiller har signert

Mens Haslum-sjef Sten Stockfleth gjør seg klar til de fire siste kampene i seriespillet, har den sportslige ledelsen i Haslum fått på plass Sander Andreassens «erstatter».

Skjønt, det er ikke lett å erstatte Andreassen, men Haslum-sjefen forteller at klubben denne uken vil presentere en spiller fra en toppklubb i utlandet.

– Vi er veldig godt fornøyde, smiler Stockfleth.

Møter Drammen borte

Men det er ikke kun Sander Andreassens erstatter det har blitt jobbet med å få på plass. Også andre posisjoner har – og er – blitt jobbet med.

– Også der er vi fornøyde. Vi er vel i realiteten enige, men det mangler noen ting før avtalen signeres, sier Stockfleth.

Søndag tar Stockfleth og Haslum turen til Drammenshallen kl. 18:00. Stockfleth husker godt NM-kvartfinalen i drømmenes by i høst.

– Det var en sinnsyk kul opplevelse, og jeg håper vi kan klare å gjenskape noe slikt en gang til. Det ga en stor energi til spillerne og oss på benken, forteller Stockfleth.

– Det er en grunn til at Drammen ligger som nummer tre og vi som nummer seks. Vi er fem poeng bak, minnet Stockfleth om i gårsdagens intervju, som du kan lese her.