Puttet på åtte mål sist – Haslum

Puttet på åtte mål sist

Da Haslum og Drammen møttes i seriekamp i høst, herjet Stian Brevik med gjestene og ga seg ikke før han hadde puttet på åtte fulltreffere. Søndag møtes lagene i Drammenshallen.

– Det var moro det. Det er alltid moro å være på offensiven, smiler kantspilleren og legger raskt til:

– For egen del er jeg avhengig å få pasningene. Egentlig er jeg ikke så opptatt av hvem som putter på, så lenge laget gjør det bra og vinner.

Knalltøff bortekamp

33-25 til de røde ble resultatet fra seriekampen i november i Nadderud Arena. Lagene møttes også i cupen i oktober, denne gangen i Drammenshallen. Resultat: Ny Haslum-seier med 32-27.

– Vi legger ikke for mye vekt på det som har skjedd. Det er en knalltøff bortekamp som venter oss, forteller Haslum-trener Sten Stockfleth som minner om at Bærums-laget møtte overmakten i Drammen ved begge oppgjørene forrige sesong.

– Og det er en grunn til at Drammen ligger som nummer tre og vi som nummer seks. Vi er fem poeng bak, minner Sten om.

– Da vi møtte Drammen hjemme i november, traff vi på det meste og kontret ved Stian, noe han er veldig god på. Det er nøkkelen for oss i alle kamper – sette forsvaret og kontre på motstanderen. Ikke slik som mot Elverum sist hvor vi gjorde mange offensive feil og motstanderen kontret på oss, forteller Sten.

Frihelg

Etter oppgjøret mot Elverum har spillerne hatt en helg fri. Landslagsspiller Sander Andreassen Øverjordet fikk for øvrig ytterligere en dag fri fra håndball grunnet et tett landslagprogram i forbindelse med EM i forrige måned.

Bakspilleren fikk seg for øvrig en trøkk mot Elverum.

– Sander rapporteres bra igjen og er restituert, både fysisk og mentalt. Resten av gjengen er også kampklare, bekrefter Haslum-treneren.

Bedre kollektivt

Før søndagens kamp er det fire kamper igjen i seriespillet. Fryktelig mye skal gå galt dersom Haslum ikke har en plass i sluttspillet. Å tenke posisjonering før nevnte sluttspill vil ikke Sten være med på.

– For meg handler det om å ta en kamp om gangen. Jeg kan ikke tenke to-tre kamper fremover. Søndagens kamp er den viktigste denne uken, sier Sten som er mer fokusert på at laget presterer mer og mer stabilt.

– Det har vi gjort etter EM-pausen – bortsett fra mot Elverum. Da var vi langt unna pari, konkluderer sjefen.

– I år er vi bedre kollektivt, supplerer kantspilleren med nummer 23 på ryggen.

Han håper at de ser mange i røde T-skjorter på tribunen i Drammenshallen på søndag.

– Jeg husker fra cupkampen i høst. Haslum-publikummet ga godt med lyd fra seg. Slikt ga også et ekstra trøkk til oss spillere.