Fire kamper gjenstår – dette står det om for Haslum – Haslum

Fire kamper gjenstår – dette står det om for Haslum

Fire kamper gjenstår av seriespillet for Haslum.

Sluttspillplassen er ikke sikret, men det som er klart er at Haslum dårligst kan ende som nummer 9 på tabellen. Dermed slipper vi i hvert fall kvalikkamper i Nadderud Arena til våren.

Det tilspisser seg både i toppen og i bunnen. I realiteten er Elverum seriemestere, det skal mye til om ØIF Arendal klarer å ta igjen gullgrossistene fra Hedmark. Men, alt er mulig.

Rett bak avga Drammen begge poengene mot Kolstad i går, søndag. Og det er nettopp Drammen de røde fra Bærum skal møte på bortebane førstkommende søndag kl. 18:00.

Statistikken fra årets kamper er i hvert fall klar: Haslum har vært det beste laget innbyrdes med to av to seiere.

Drammen ligger pt. på 3. plass med 24 poeng, hakk i hel følger Kolstad med sine 23, før Bækkelaget har overtatt 5. plassen med 20 poeng etter gårsdagens seier over Nærbø – ett mer enn Haslum.

Under Haslum følger Nærbø (17), FyllingenBergen (16) og Halden (14).

Haslums to neste motstandere – etter Drammen – er nettopp hjemmemøtene med Kolstad (8. mars) og Bækkelaget (11. mars), som ligger på de to plassene over Haslum.

Det blir dermed noen skikkelige toppoppgjør som venter de nærmeste ukene.

I siste seriekamp tar Haslum turen til STIL Arena for å møte Follo. Der begynner det å brenne litt. Laget ligger nest sist med 10 poeng, ett poeng mindre enn Runar på kvalikplassen.

Det går mot en spennende sluttspurt for Haslums del. Billettene til hjemmekampen mot Kolstad 8. mars er lagt ut for salg. Du sikrer deg din billett i Haslum Håndballklubb-appen eller her.