Grøndahl signerer ut 2025: – Min tur til å inspirere barn og unge – Haslum

Grøndahl signerer ut 2025: – Min tur til å inspirere barn og unge

Grøndahl-familien er kjent i bærumshåndballen. Nå har yngstemann Theodor (20) signert på sin første proffkontrakt med Haslum Håndballklubb.

– Theodor har gjort seg fortjent til dette gjennom godt arbeid spesielt i treningshverdagen, men også når han har sluppet til på banen. Han har tatt store steg siden i fjor høst da han kom opp på A-laget fra vår samarbeidsklubb Bærums verk Topphåndball. Det viste han også i sist kamp mot Fjellhammer, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno og fortsetter:

– Vi har stor tro på den videre utviklingen som vi håper Theodor får, og det viste vi nå ved å tilby ham en kontrakt.

Dermed er venstrekanten i boks for Haslum de kommende sesongene. Even Haugli signerte i sommer på en avtaleforlengelse ut 2027. Det samme gjorde kollega på motsatt kant, Kasper Bjanes Iversen.

Theodor Grøndahl selv gleder seg naturlig nok over å ha inngått sin første proffkontrakt.

– Det er veldig kult å få kontrakt med en klubb jeg alltid har vært på kamper for å se spille. Fra jeg var liten og Haslum spilte i Nadderudhallen, og helt til nå, hvor det er min tur til å inspirere barn og unge. Det gleder jeg meg veldig til, og jeg er veldig glad, sier Grøndahl.

PS! Husk neste hjemmekamp, der også Grøndahl skal i aksjon, søndag 22. oktober kl. 18:00 i Nadderud Arena mot Bækkelaget. Middag før kamp bestilles i Haslum Håndballklubb-appen.