Even Haugli signerer for fire nye år: – Veldig glad – Haslum

Even Haugli signerer for fire nye år: – Veldig glad

Haslums stortalent på venstrekant har bestemt seg for hvor han vil være de fire kommende sesongene. Even Haugli (18) hadde opprinnelig en avtale som strakk seg frem til juni 2025, men med den nye kontrakten undertegnet, blir han å se i rødt ut juni 2027.

– Det passer perfekt for oss og er en god match. Even er fortsatt svært ung og en potensiell A-landslagsspiller som vi gleder oss til å jobbe videre med de kommende fire årene. Det er samtidig et godt signal for oss som klubb at en såpass talentfull spiller velger å signere på en lang avtale, sier hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno.

Signerte første dag

Han forteller at klubben allerede i vinter startet samtalene med 2004-modellen, før det formaliserte seg i slutten av juni til et konkret tilbud. Allerede første dag tilbake på jobb i juli var kontrakten undertegnet.

For nå har altså bærumsgutten, som de siste to årene har vært førstevalget på 2002-landslaget, signert en avtale som sikrer Haslum stabilitet og kontinuitet over tid på venstrekanten.

Haugli selv er veldig fornøyd med sin nye avtale med barndomsklubben.

– Jeg er sikker på at jeg har en fremtid og vet nå at jeg skal være med på et spennende prosjekt når mange gode spillere kommer hjem. Ikke minst være med på en slags «gjenoppbygging» av Haslum denne sesongen, få oss tilbake til der vi var før og kjempe lenger opp på tabellen igjen, sier 18-åringen.

Han ser på Haslum som en god klubb til å få spille mye håndball og var egentlig aldri i tvil da tilbudet kom.

– Jeg får være med i et lag og i et prosjekt som består av noen veldig unge, noen midt i mellom og noen etablerte spillere, slik at det blir en god miks. Det er en veldig fin gjeng som har en plan og en målsetning om å ta igjen litt.

Og han har trua på at Haslum skal ta byks på tabellen allerede fra neste sesong.

– Jeg har god tro på at vi ikke skal havne i samme mølje. Vi skal ha bedre statistikk neste sesong, gi det en ny start – og et nytt løft, avslutter dagens gladeste Haslum-spiller.