Bjanes Iversen klar for fire nye år i Haslum – Haslum

Bjanes Iversen klar for fire nye år i Haslum

Haslums høyreiste høyrekant fikk mye tillit forrige sesong og spilte hele kampen mot Elverum i serieåpningen. Nå belønnes Kasper Bjanes Iversen (19) med ny kontrakt – den strekker seg helt ut 2026/27-sesongen.

Dermed har Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno sikret seg nok en yngrelandslagsspiller på en forlenget kontrakt. Kollega på motsatt kant – Even Haugli – signerte også nylig en avtaleforlengelse med Haslum.

– Det er klubben jeg har vokst opp i, og det er klubben jeg ønsker å spille i. Jeg mener Haslum bygger et spennende prosjekt og det er noe som jeg har lyst å være en del av, sier Kasper Bjanes Iversen.

Han sier han gleder seg til å bli lagkamerat med Sander A. Øverjordet neste sesong, tror Haslum kan bite godt fra seg allerede denne sesongen – og mener han selv har tatt store steg i A-lagsdrakten den siste sesongen.

– Et av målene er å holde seg skadefri, slik at jeg kan fortsette utviklingen min på håndballbanen og i styrkerommet, fortsetter han.

– BI er en veldig spennende toveisspiller med ekstreme ferdigheter som vi tror kan bli enda bedre på sikt. Det er A-landslagsmateriale og vi er veldig glade for kontraktsforlengelsen, og at Kasper ønsker å tilknytte seg Haslum på en lengre kontrakt, sier Haslum-sjefen.