Moen Nilsen endelig på plass: – Jeg stortrives – Haslum

Moen Nilsen endelig på plass: – Jeg stortrives

(HASLUM – SANDEFJORD, SØNDAG KL. 18:00): Stig-Tore Moen Nilsen ble nyttårssigneringen «ingen hadde forventet». Nå er han på plass i Bærum og stortrives.

LES OGSÅ: Stig-Tore Moen Nilsen klar for Haslum

Faktisk kom han til Nadderud Arena og Bekkestua for en måned siden.

– Det har vært en veldig fin periode. Det er mange bra gutter i troppen og veldig mye uforløst potensiale, sier Haslums høyreback.

Selv har han hanglet litt med noen «småvondter» i kroppen etter noen måneders pause fra håndballen, men ikke noe verre enn at man hatt litt ekstra kontroll på belastningsstyringen og nå begynner formen å nærme seg igjen.

Under tirsdagens treningskamp mot ØIF Arendal hamret han inn flere mål de minuttene han spilte, men Moen Nilsen er selv klar på at det er kvalikkampene mot Sandefjord som er det viktigste.

– Først er det veldig gøy å endelig spille kamp igjen, være i hallen med spillerne og ha det gøy. Så er vi i et toppidrettsmiljø og alle ønsker å prestere best mulig, uansett om det er trening eller kamp. Det skal vi sørge for å gjøre mot Sandefjord allerede søndag, sier Haslums nummer 10.

Han er klar på at det er opp til en selv, slik Tom-Eirik Skarpsno også uttalte i går.

– Vi har mer enn nok gode spillere til å prestere best over en best-av-tre-serie mot Sandefjord. Men jobben må gjøres og ingenting kommer av seg selv. Vi skal være klare når første kamp blåses i gang på søndag, avrunder han.

Haslum-treneren er fornøyd med det han har fått se fra sin høyreback, som skal danne par med Lasse Sunde Lid de kommende sesongene.

– Det er ingen tvil om at Stig-Tore hever nivået i treningshverdagen. Han har kommet inn som et friskt pust den siste måneden, og kanskje er det akkurat det vi har trengt. Vi er uansett glade for å ha ham tilgjengelig fremover, sier Skarpsno.

Haslum – Sandefjord har avkast kl. 18:00 og billetter til kampen får du i appen eller på hhk.woow.no! Du kan også vinne et gavekort på 5000 kr fra Power om du kommer på kamp!