Stig-Tore Moen Nilsen klar for Haslum – Haslum
Lillehammer 20221006. Elverums Stig-Tore Moen Nilsen under kampen i håndball mellom Elverum og Barcelona i Håkons hall. Foto: Annika Byrde / NTB

Stig-Tore Moen Nilsen klar for Haslum

Årets nyttårsgave er klar. Stig-Tore Moen Nilsen er klar for Haslum og tilknytter seg rødtrøyene på en 4,5-årskontrakt.

Den tidligere Elverum-, GOG Håndbold-, IFK Kristianstad- og Bodø HK-spilleren, med drøssevis av kamper og mål i Champions League, og seriegull, sluttspillgull og cupgull i Norge, Sverige og Danmark, blir en solid forsterkning for bærumsklubben. Signeringen hadde ikke vært mulig hadde det ikke vært for flere solide støttespillere rundt klubben.

Høyrebacken har denne sesongen kvittert 36 mål på åtte kamper for Elverum og det er liten tvil om at Haslums trenerteam virkelig har ønsket kvalitetene til Moen Nilsen.

– Det er ingen tvil om at vi har sikret oss en spiller av svært høy kvalitet og vi er svært glade og stolte over å ha tilknyttet oss en spiller av hans kaliber, sier sportssjef i Haslum Håndball, Tom-Eirik Skarpsno.

– Det er svært gledelig at Stig-Tore ønsker å komme til Haslum. Vi har jobbet hardt for dette over lengre tid og får inn en spiller med stor X-faktor. Han behersker alle spillets faser godt og er en spiller som mange europeiske toppklubber har ønsket tjenestene til. Haslum skal tilbake, og vi er veldig glade for å ha gode støttespillere rundt klubben som har gjort dette mulig.

Selv gleder 28-åringen seg over å flytte til litt mer urbane omgivelser i Bærum.

– Nå skal vi sammen ta sats og få løftet produktet vårt. Jeg er klar og gleder meg stort til å dra på meg den røde trøya, sier Moen Nilsen.

Vi ønsker Stig-Tore hjertelig velkommen!