Overraskende nyhet: Felix Lunde tilbake i troppen! – Haslum

Overraskende nyhet: Felix Lunde tilbake i troppen!

En måned før estimert tid, er Felix Abrahamsen Lunde tilbake i Haslum-troppen. Han er med når Haslum tar imot Viking på hjemmebane i morgen og har trent for fullt den siste uken.

LES OGSÅ: – Vi må tåle favorittstempelet

– Det har vært en godt skjult hemmelighet – fordi vi ikke har vist helt når han kan bidra i kamp igjen. Vi er veldig glade for at Felix er meldt spilleklar av det medisinske apparatet til morgendagens kamp – en måned før estimert rekonvalesens, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth.

SJEKK HELE HASLUM-TROPPEN MOT VIKING

Trond Tjemsland
Thomas Langerud Kristoffersen
Mads Ødegård
Nicolas Suter
Nikolai Strickland
Stian Brevik
Mads Falck Rekstad
Anders Røe
Aleksander Selmar
Aleksander Høiness
Kristian Gjestrud
Felix Abrahamsen Lunde
Benjamin Hallgren
Vegard Sørlie Tennfjord
Dominic Grimstad
Viktor Glatthard

Det var en uke før seriepremieren i Nadderud Arena det fatale skjedde. Resultatet: Bakre korsbånd i venstre kne nesten revet av.

Dermed trekker Haslum-sjefen opp et ess fra ermet før Viking kommer til Nadderud Arena i morgen. Stockfleth sier Lunde skal matches forsiktig, men samtidig er med for å bidra – på lik linje med alle andre i troppen.

– Det gir oss en ny dimensjon i angrepsspillet vårt, samtidig som han også er god å ha bakover. Felix er over to meter høy og er en spiller som gjør at forsvaret til alle motstandere må tenke litt annerledes.

– Vi gleder oss veldig over at han er frisk og klar for kamp igjen, avrunder Haslum-sjefen.

Kampstart i Nadderud Arena er kl. 18:00. Noen få billetter igjen i appen.