– Vi må tåle favorittstempelet – Haslum

– Vi må tåle favorittstempelet

Etter to overbevisende seire på rad for trener Sten Stockfleths mannskap må tabell-femmer Haslum tåle favorittstempelet når nummer 11 på tabellen, Viking, kommer til Nadderud Arena onsdag kveld.

– Ja, det kan du si det. Vi må tåle favorittstempelet. Tabellen lyver ikke, men det er jevnt og marginene er små, svarer Sten og fortsetter:

– Nøkkelen for oss blir å angripe kampen, slippe skuldrene ned og ha det moro. Vi må vise oss fra vår beste side i enda en kamp.

FLERE TILBAKE

For halvannen uke siden utklasset Haslum tittelforsvarer Elverum. For en uke siden tok Haslum sesongens første borteseier mot Kolstad i Trondheim. Etter at jubelen har lagt seg, har den siste treningsuken, i følge Sten, vært en god uke for Bærums-laget.

– Absolutt. Vi får flere og flere tilbake fra skade. På et par treninger har vi vært fulltallig.

Rett før avreise til Værnes ble målvakt Thomas Langerud plutselig syk, og måtte kaste inn håndkleet. For første gang i historien (?) reiste Haslum kun med en målvakt.

– Hadde Trond blitt skadet, ja da måtte en av utespillerne overta plassen hans. Men det skjedde heldigvis ikke, sukker Sten.

Den ferske juniorlandslagsspilleren er friskmeldt igjen og klar til kamp.

TOPPSCORER

Om onsdagens motstander, som står bokført med to seire, en uavgjort og fem tap, sier Sten:

– Viking har svingt i prestasjonene. De har blant annet slått Halden med ti mål borte. Laget er jevnt besatt.

Men det er likevel en spiller som har skilt seg ut; Kjartan Johansen som ligger som nummer tre på toppscorerlisten med 47 mål.

– Slik jeg har sett Viking, er laget jevnt besatt på bakspiller-posisjonene – selv om Kjartan har gjort mange mål. Vi kommer til å ha et jevnt fokus på alle bakspillerne, sier Sten som uansett om tabellposisjon er klar i oppfatningen:

– Jeg ser for meg en tøff kamp mot Viking.

Avkast i Nadderud Arena klokken 18.00.