Thomas Langerud tilbake i Haslum-troppen – Haslum

Thomas Langerud tilbake i Haslum-troppen

(BSK – HASLUM KL. 18:00 I NORDSTRAND ARENA): Gledelig nyhet for Haslum-sjefen: Kaptein Anders Røe er skadefri og spilleklar til morgendagens oppgjør mot Bækkelaget i Nordstrand Arena.

Nå har Thomas Langerud også kapret en plass i Haslum-troppen. Unggutten som måtte operere øyet i slutten av sesongoppkjøringen har for første gang denne sesongen blitt tatt ut i en eliteserietropp.

– Veldig morsomt med Thomas. Han har vist solid fremgang på trening og spilt bra for 2. divisjonslaget vårt. Dette uttaket er fortjent og jeg gleder meg stort over fremgangen, smiler Haslum-boss Sten Stockfleth.

Sander Andreassen Øverjordet er derimot ikke friskmeldt etter sitt nesebrudd, men prognosene er positive og det kan fort bli en kjapp retur til håndballbanen for ham også. Stockfleth gleder seg imidlertid over at kapteinen er tilbake.

– Det er godt nytt for oss. Anders er en viktig spiller, og spesielt viktig for oss bakover. Han er rutinert, smart og vet hva som kreves, sier Stockfleth.

At Andreassen Øverjordet ikke er spilleklar, bryr sjefen seg lite om.

– Sånn er håndballen. Det er nesten alltid noen skader og nå er Sander ute. Vi får gjort svært lite med det og kan ikke fokusere på ham. Da må de andre spillerne steppe opp og utnytte mulighetene de får, slår han fast.

Haslum tapte onsdagens oppgjør mot Kolstad i Trondheim. En kamp Haslum-sjefen overhodet ikke var fornøyd med. BSK tapte samme dag med ett fattig mål på bortebane mot Drammen.

– BSK er gode i år og har overrasket positivt. Det er bra at Stor-Oslo-lagene begynner å prestere igjen, men når vi møter dem i morgen handler alt om at vi skal levere en god prestasjon og vinne kampen, sier Stockfleth.

Ligaens skytterkonge spiller på Bækkelaget. Høyreback Emil Midtbø Sundal har hamret inn hele 73 mål denne sesongen, der av 23 på straffekast.

– Vi har, som vanlig, en plan for å stoppe Emil og de andre på Bækkelaget. Har vi for mye fokus på én spiller, er det ofte en annen som får skinne. Derfor kan vi ikke ha alt for mye fokus på en og samme spiller, men selvsagt; Emil er god og vi har en solid jobb foran oss for å få stoppet ham.

Cupfinalist Haslum tar sikte på to nye poeng.

– Vi har absolutt alle muligheter, men da må vi prestere veldig mye bedre enn det vi gjorde mot Kolstad. Vi må ha et helt annet energi- og tenningsnivå – og ikke minst være tilstede fra start. Da har vi veldig gode muligheter, sier Stockfleth.

Haslum-troppen:

Trond Tjemsland
Thomas Langerud Kristoffersen
Stian Brevik
Mads Falck Rekstad
Nikolai Strickland
Thomas Kristensen
Anders Røe
Felix Abrahamsen Lunde
Aleksander Selmar
Jostein Epland
Binai Aziz
Aleksander Høiness
Stian Grimsrud
Viktor Glatthard
Vegard Sørlie Tennfjord
Dominic Grimstad