Kolstad-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Haslum

Kolstad-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

Savnet av kaptein Anders Røe og landslagsaktuelle Sander Andreassen Øverjordet ble svært synlig mot serieleder Kolstad onsdag kveld.

Det var et Haslum-lag som virkelig slet med å finne tilbake til det gode forvarsspillet fra kampene mot FyllingenBergen og Drammen.

Alt for lett fikk Rasmus Carlsen og Gabriel Setterblom hamre inn baller på baller innledningsvis, uten at Haslum fikk noe treff.

Men, det var ikke det Haslum-sjefen var mest skuffet over etter kampen.

– Hele prestasjonen vår var for dårlig. Da vinner vi ikke. Jeg hadde trodd at vi skulle levere bedre enn dette, på tross av at hverken Anders eller Sander kunne spille. Det skal ikke ha så mye å si at de to ikke er på banen, sa Stockfleth etter kampslutt.

Energi var et ord som gikk igjen.

– Energien vår var ikke helt der i dag. Ikke som i kampene mot Drammen og FyllingenBergen. Dynamikken i angrepsspillet var fraværende og vi hadde veldig store avstander bakover. Jeg vet ikke hvorfor, men det er ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi burde ha klart å levere en mye bedre prestasjon, og jeg er veldig skuffet over at vi ikke klarte det. Uavhengig av hvem som var på banen.

– Totalt sett var prestasjonen vår ikke god nok til å slå Kolstad på bortebane, konkluderte Stockfleth.

Han gir et solid pluss i boka til Karl-Henrik Stenkjær, som kom inn i buret etter ca. 20 minutter av første omgang. Da hadde Trond Tjemsland reddet tre baller.

– Han leverte fint, og da er det irriterende at ikke laget som helhet presterte bedre. Stian (Brevik) leverte også bra, det samme med noen av ungguta. Forsvarsspillet ødela for oss, samt at vi tok alt for mange «dumme» sjanser fremover.

Nå venter Bækkelaget i Nordstrand Arena søndag. Et lag som onsdag tapte med ett mål, 30-29, for Drammen.

– En ny kamp. Vi må heve oss, er Stockfleths kommentar.

Kolstad vant til slutt 34-28.