Signerte ny rekordavtale: Det blir SELECT i minst 16 år – Haslum

Signerte ny rekordavtale: Det blir SELECT i minst 16 år

Ny kjempeavtale for Haslum Håndball: 20. mars 2019 inngikk Haslum Håndball en utstyrsavtale med SELECT Sport på fem milioner kroner over fem år. Nå er avtalen nesten doblet og signert ut 30. mai 2030.

– Vi har vært veldig fornøyde med samarbeidet med Select Sport og Steinar (Felde, country manager) i alle år, innleder Eirik Oskarsen, nå prosjektleder/ass.trener A-herrer, deriblant ansvarlig for oppfølging av noen av de største partnerskapene i Haslum Håndball.

Den foregående avtalen hadde utløpsdato juni 2024, men allerede nå har klubben og Select Sport signert under på en ny.

Høsten 2022 startet Haslum Håndball og SELECT dialogen om forlengelse av den nye avtalen.

– Gjennom vårt 10 år lange samarbeid har både bredden og elitelaget vært strålende fornøyde med produkter og levering, og da SELECT kom på bordet med et tilbud ingen hadde hatt mulighet til å takke nei til, så signerte vi. Bredden er fornøyde, A-laget er fornøyde og administrasjonen er fornøyd – derfor var dette et av de enkleste valgene vi har tatt. Vi bare gleder oss til å fortsette samarbeidet med SELECT, fortsetter Oskarsen, og legger til at Anton Sport kommer inn som ny hovedpartner.

– Allerede tilbake i 2019 tok vi kontakt med Sport Holding (eier av bl.a. Anton Sport, Intersport & Sport 1) for å få til en hovedpartner-avtale med Haslum Håndball. Vi var klare for å signere på en – i februar 2020 – veldig stor sponsoravtale, men da slo koronapandemien til. Nå har markedet endret seg, og denne gang er vi veldig glade for at Anton Sport blir svært synlige og vår neste leverandør med utsalg på Bekkestua.

Butikken skal etter planen ha det meste av sortimentet inne om en-to uker. Husk å bli Anton Club Haslum-medlem – det gjør du i den lokale butikken på Bekkestua.

På Select Norge-kontoret i Moss gleder de seg like mye over ny syvårsavtale. Milliardkonsernet, som er spredt over stort sett alle kontinenter, ser stadig på Haslum Håndball som en referanseklubb.

– For fire år siden skrev vi under på en rekordavtale, og det gjør vi nok en gang denne gang. Det er fordi Haslum Håndball har en unik posisjon i norsk håndball. Ikke bare for at laget er i REMA 1000-ligaen, men også for at klubben forvalter gode talenter år på år, spesielt på guttesiden, men også er en flott breddeklubb med mange flinke ressurser, sier Steinar Felde.