Merkedag for Haslum – inngår millionavtale med Select og Oslo Sportslager – Haslum

Merkedag for Haslum – inngår millionavtale med Select og Oslo Sportslager

Haslum Håndball forblir i Select-klær. Rødtrøyene, Select og Oslo Sportslager har inngått en femårsavtale med en verdi på fem millioner kroner.

Select og Oslo Sportslager har levert klær, sko, utstyr og baller til Haslum Håndball siden 2015 og nå er en ny avtale signert. Den har varighet til 31. mai 2024.

Klubben hadde opprinnelig en avtale som løp ut neste sesong, men Haslum startet arbeidet allerede høsten 2018 og har fått på plass en ny og forbedret avtale.

– Det er viktig for oss med kontinuitet, og det er moro at Select og Oslo Sportslager ønsker å satse videre med oss. For elitelagets del har dette stor betydning, men også for damene i 2. divisjon som nå får levert utstyr til en god verdi hvis de rykker opp til 1. divisjon. Samlet sett er dette tidenes største samarbeidsavtale for Haslum, og vi er beæret over at Select og Oslo Sportslager ønsker å legge så mye penger og ressurser i oss når vi ikke har levert helt etter planen på banen, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

– Select og Oslo Sportslager leverer alltid på avtalt tidspunkt, og det er ikke noe tull med leveringer. Bestiller vi mandag, får vi som regel varene innen to dager, fortsetter han.

På motsatt side av bordet satt salgssjef i Select, Steinar Felde og klubbansvarlig i Oslo Sportslager, Karl Otto Erlandsen.

Begge er svært fornøyde med de fire første årene i bærumsklubben og gleder seg til å fortsette samarbeidet i ytterligere fem år.

– Haslum er fortsatt et flaggskip i norsk håndball, selv om det har gått trått den siste sesongen. Vi har veldig stor tro på de tiltakene klubben nå tar for å komme tilbake til toppen. Det ønsker vi å være med på og det viser vi også med å signere denne rekordavtalen, sier Steinar Felde.

– Haslum er en referanseklubb for oss. Det er en stor klubb med mange flotte mennesker som vi er blitt kjent med. Vi er veldig glade for å være med de neste fem årene, sier Karl-Otto Erlandsen.

Den danske utstyrsleverandøren og en av landets største og eldste kjedeuavhengige sportsforretninger blir med det to av Haslums største samarbeidspartnere. Totalrammen på avtalen ligger på om lag en million i året.

– Den nye avtalen gir oss ikke bare friske penger inn på konto, men gir oss også mer handlerom til utstyr av topp kvalitet til våre spillere. Vi er veldig fornøyde og ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Oskarsen.

For ytterligere info, kontakt: 

Eirik Oskarsen, markedssjef Haslum: 922 57 903
Steinar Felde, salgssjef Select Sport Norge: 950 67 477
Karl Otto Erlandsen, klubbansvarlig Oslo Sportslager: 941 79 601