Anders takker for seg – Haslum

Anders takker for seg

Anders Teige Bøe og Haslum HK er enige om å terminere avtalen fra 30. juni 2023. Han går dermed kostnadsfritt til Runar Håndball 1. juli 2023. Teige Bøe hadde opprinnelig en avtale som strakk seg ut sesongen 23/24.

HUSK HASLUM – ELVERUM, ONSDAG KL. 18:30 I NADDERUD ARENA!

Venstreslegga kom som et friskt pust inn i Haslum-mannskapet i januar forrige sesong. Overgangen ble realisert da Nøtterøy Håndball fristilte alle spillere som ønsket det.

– Anders er en fantastisk fin gutt som vi har hatt mye glede av i gruppa, sier Haslum-sjef Tom-Eirik Skarpsno, og fortsetter:

– Det har vært et veldig hyggelig bekjentskap, så er det slik i idretten at man noen ganger får muligheter man ikke kan la gå fra seg, og det fikk vi da vi signerte Stig-Tore (Moen Nilsen). Vi har hatt en åpen og fin dialog med Anders fra det tidspunktet, og vi har forstått hans ønske om å prøve noe nytt. Samtidig har han håndtert dette på en utmerket måte, og det sier igjen litt om han som person. Vi ønsker han all mulig lykke til i Runar fra neste sesong og takker for innsatsen i Haslum.

Moen Nilsen er av personlige årsaker ikke tilgjengelig for spill for Haslum helt enda, men det er forventet at han vil bli det om kort tid.

TAKKER FOR SEG

Denne sesongen har vært preget av skader for høyrebacken som neste sesong flytter til Vestfold igjen. En vond lyske har gjort at bakspilleren ikke har vært i aksjon for Haslum siden 4. desember 2022. Han var tilbake i midten av januar, men da gjorde lysken seg vrang igjen. Det er fortsatt et håp om at man får se Teige Bøe i Haslum-drakta før sesongslutt.

– Den tilliten trenerteamet har vist meg har virkelig gjort at jeg har tatt steg og hjulpet meg med å utvikle meg ikke bare til å bli en eliteseriespiller, men også som menneske. Så er det ikke noe å legge skjul på at denne sesongen her har vært blytung både sportslig og utenomsportslig, men jeg vil gi honnør til alle i og rundt klubben som har holdt humøret oppe og gjort det til en fryd å komme i hallen hver eneste dag.

– Selv om det blir en relativt kort periode i Haslum for mitt vedkommende, kommer jeg til å ta med meg mye lærdom, men ikke minst mange nye venner og minner videre i livet. Nå ser jeg frem mot kvalik og håper at jeg skal få æren av å tre på meg Haslum-drakta en siste gang før jeg takker for meg.

– Jeg vil også gi en stor takk til Erlend (Mamelund) som har invitert til video og virkelig hjulpet meg med å finpusse detaljer i spillet, Joakim (Stensø, fysioterapeut) for en fantastisk oppfølging og behandling med tanke på skader og skavanker, Halvi (Terje Halvorsen, materialforvalter) og Line (Storhamar, materialforvalter) som står på og sørger for at vi har alt vi trenger for å prestere, Christian (Solberg) som virkelig hjalp meg med å få fart på den fysiske treningen og til trenerteamet med OA (Ole Andreas Sverre), TES (Tom-Eirik Skarpsno) og (Eirik) Oskarsen for tilliten og utviklingen jeg har hatt. Tusen takk også til Lasse for samarbeidet på høyreback – det har vært en fryd å sparre ideer og tanker i spillet med deg!