Trond Tjemsland (34) legger opp – Haslum

Trond Tjemsland (34) legger opp

Han debuterte for Haslum mot Heimdal i Nadderudhallen 9. februar 2005, en sesong hvor bærumsklubben tok sølv i serien. Han slo gjennom sesongen 2006/07, da fikk han 16 seriekamper og dannet en målvaktstrio bestående av Henrik Ruud Tovås og Peter Carlsson.

Trond Tjemsland vil gå inn med gullskrift i Haslums historie, og for alltid forbli en av de aller største.

13. august i Nadderud Arena skal Trond Tjemsland og Anders Røe få sin velfortjente hyllest for to strålende karriérer. Tidenes første testimonial-kamp i regi av Haslum Håndballklubb skal arrangeres, og vi gleder oss til å fortelle om alle de store spillerne som kommer. Hold av datoen, klokkeslett kommer!

Lojal. Humørspreder. Vinnerinstinkt. Omtenksom. Forbilde.

Tro om det finnes nok superlativer for Trond Tjemsland? Vi tror ikke det. For vi kunne fortsatt med mange flere.

466 kamper og 21 mål. Nummer to på adelskalenderen (bak Anders Røe med 490 kamper).

Han har blitt omtalt som Modulveggen, gitt hans personlige sponsor, Modulvegger, i alle år har ønsket å knytte mannen med drakt 16 tettere til seg.

Tom-Eirik Skarpsno omtaler klubblegenden som en lagspiller med stor «L».

– Han har vist et sinnsykt vinnerinstinkt og har stilt krav til alle rundt seg på trening og i kamp. Det er virkelig en mann vi kommer til å savne, men for en karriere han har hatt. Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg, sier Skarpsno.

Trond vil – som seg hør og bør – bli hedret og hyllet under hans egen testimonial-kamp samt under vår første hjemmekamp kommende sesong.

Gratulerer, Trond – og takk for en fantastisk innsats!

16 = Trond Tjemsland