Kristian Gjestrud og Haslum i to nye år – Haslum
Haslum - Kristiansand

Kristian Gjestrud og Haslum i to nye år

Tidligere i dag signerte Felix Lunde en ny treårskontrakt med Haslum. Bare timer senere kvitterer Kristian Gjestrud (22) med en ny toårsavtale.

– Jeg er veldig fornøyd. Å signere for Haslum kjennes veldig riktig ut for min del. Det er godt å vite at klubben har troen på meg som håndballspiller, kommenterer Kristian Gjestrud.

LES OGSÅ: Felix Lunde signerer for tre nye sesonger

SENTRAL ROLLE

Kristian Gjestrud har siden debuten for to sesonger siden kommet opp i 52 kamper og 58 mål.

– Sesongen begynte bra for meg med mye spilletid. Siste halvdel av sesongen har det imidlertid blitt mindre spilletid. Nå gir tre store bakspiller-profiler seg i Haslum; Anders Røe, Benjamin Hallgren og Nicolay Hauge – som jeg har lært mye av på treningene.

GENERASJONSSKIFTE

– Det betyr et generasjonsskifte. Vi unggutta er klare og villige til å legge ned det som kreves for å ta ytterligere steg. Ja, jeg tror Haslum får et spennende lag neste år, og jeg er sikker på at jeg kommer til å passe godt inn, sier BI-studenten som står foran krevende eksamener samt kvalikkamper rett over påske.

– Kristian er en lokal gutt som vi har troen på for fremtiden. Han har ikke hatt helt den sesongen vi hadde håpet på, men med mer erfaring tror vi at Kristian kan få en sentral rolle i kommende Haslum-lag. Kontinuitet er viktig for oss samt å satse på egne produkter. Kristian er god i duellspillet, og har kvaliteter vi har manglet denne sesongen, forteller Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.