Felix Lunde forlenger med tre år – Haslum

Felix Lunde forlenger med tre år

Felix Lunde (22) og Haslum Håndballklubb er enige om en kontraktsforlengelse på tre år. Det både gleder og inspirerer den skadeforfulgte venstrebacken.

– Jeg ble kjempeglad da tilbudet om tre nye år kom. Jeg stortrives i Haslum. Selv om skader har satt meg på sidelinjen lenge, har ikke ambisjonene blitt mindre, snarere tvert imot – de er bare satt på pause, svarer Felix Lunde.

TRENT MYE STYRKE

Felix Lunde står bokført med 85 kamper og 143 mål siden debuten i 2017. Men det kunne ha blitt så mange, mange flere kamper og scoringer. Korsbåndskader de to siste sesongene har satt bakspilleren på sidelinjen. Senest foran denne sesongen, det vil si på den aller siste treningen før seriestart i høst, røk korsbåndet igjen.

Motgang til tross – innstillingen og motivasjonen er absolutt fortsatt der for den 205 centimeter høye bakspilleren med 115 kilo muskler på kroppen.

– Ja, jeg begynner nesten å bli klar igjen. Det har vært målet hele tiden, selv tunge stunder inni mellom. Håndball er for gøy til å slutte med. Snart kan jeg kaste håndball med gutta igjen. Et par måneder deretter kan jeg begynne å trene håndball med nærkontakt. Så får vi på en forsiktig måte begynne å spille kamper igjen.

MELLOMÅR

– Kall den kommende sesongen for et mellomår for mitt vedkommende. Først sesongen deretter kan jeg bli med på fullt, forteller Felix som har trent mye styrke og overkropp gjennom hele vinteren samt rehab for knær.

– Felix var på gang før han dessverre ble korsbåndskadet. Når han er tilbake igjen, får vi en skytter med godt overblikk og god fysikk. Han begynner å få erfaring på elitenivå, og vi får flere strenger å spille på, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno og understreker:

– Klubben ser frem til å jobbe videre med utviklingen hans, og vi har veldig tro på at Felix blir en topp spiller på nasjonalt nivå.