Endelig kamp igjen – Haslum

Endelig kamp igjen

Lørdag ettermiddag spiller Haslum og Drammen treningskamp i Nadderud Arena. Da har ikke gutta spilt håndballkamp siden 19. desember i fjor.

– Godt å komme i gang igjen. Etter at vi spilte vår siste kamp mot ØIF Arendal rett før jul, har kampprogrammet ligget nede grunnet pandemien, forteller hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno.

Og det er ikke lenger siden enn en snau måned Haslum-spillerne igjen kunne samles til fellestreninger.

– Derfor blir det bare litt på alvor denne gangen, smiler Tom-Eirik og fortsetter:

– Nei, vi legger ikke så stor vekt på denne kampen. Det viktigste er bare å komme i gang igjen.

LES OGSÅ: Unge, spennende talenter

FÅ BALLØKTER

Tom-Eirik stiller med de spillerne som er disponible. Det vil si noen av de etablerte spillerne er ute grunnet (lettere) skader. Uaktuelle er også spillere som ikke har kontrakt med Haslum etter sommerferien.

Begge nykommerne, Nicolay Hauge og Henrik Bielenberg, er forhindret til å spille.

Tilgjengelig er imidlertid de to unge talentene Mathias Kongsparten (målvakt) og Erik Felumb Nerli (bakspiller/venstreback) som får sjansen.

– Vi har ikke hatt så mange balløkter siden vi fikk trene igjen. I oppstarten har det dreid seg mye om fysisk trening selv om vi har hatt to felles balløkter i uken, sier Tom-Eirik.

Drammen har også mistet spillere fra forrige sesong og stiller med flere nye ansikter, blant annet to spillere som forrige sesong spilte for ØIF Arendal; Herman Vildhagen (bakspiller) og Andre Kristensen (målvakt).

Fortsatt er dessverre Nadderud Arena stengt for publikum, men vi sender kampen på vår Facebook-side kl. 15:00.

PS: Førstkommende torsdag møtes igjen Haslum og Drammen til ny treningskamp. Denne gangen i Røyken. Etter sommerferien vil Haslum spille ytterligere treningskamper før seriespillet starter (forhåpentligvis) 1. september.