Christian inne i sin siste Haslum-sesong – Haslum
Christian Ekelund Solberg

Christian inne i sin siste Haslum-sesong

– Det har vært to fantastiske år i Haslum. Det har vært noen tunge dager etter at jeg fikk beskjed om at kontrakten ikke blir forlenget. Men, toppidretten kan være brutal og jeg velger å se tilbake på mange flotte opplevelser med A-herrer og deltakelse i oppbyggingen av Haslumskolen fysisk.

Det sier Christian Ekelund Solberg. Han har vært fysisk trener i Haslum de siste to sesongene og fikk foran denne sesongen også ansvaret med å bygge opp det fysiske tilbudet på Haslumskolen.

– Jeg har full forståelse for at det nye trenerteamet ønsker endringer og jeg forlater Haslum etter endt kontraktsperiode full av opplevelser, takknemlighet og med en dose ydmykhet, sier den joviale trønderen, som kommer til å trappe opp jobben på Gnist Trening og Helse.

– Spesielt takknemlig er jeg for at Sten (Stockfleth) tok sjansen på å ansette meg da jeg var nyutdannet. Jeg har opplevd mye positivt, fått brukt utdannelsen min i praksis og skapt minner som jeg kommer til å huske i lang tid, fortsetter Ekelund Solberg.

Å lære unge gutter og jenter fysisk trening har også vært givende.

– Det har vært veldig gøy å hjelpe de fleste fra «scratch» og jeg synes de er blitt veldig flink. Det har vært inspirerende å se den idrettsgleden de har vist i styrkerommet og jeg kommer til å savne det masse med jobben, sier han.

Klubben har startet arbeidet med å ansette en ny fysioterapeut og fysisk trener og håper at dette vil være klart om ikke lang tid.

Haslum takker Christian Ekelund Solberg for innsatsen de siste to sesongene og ønsker lykke til videre!