Trenerskiftet kom brått på spillerne – Haslum

Trenerskiftet kom brått på spillerne

– For spillerne kom nyheten om trenerskiftet brått på oss. Flere av oss fikk en klump i halsen. Men samtidig vet vi at toppidretten til tider kan være brutal.

LES OGSÅ: Skarpsno og Mamelund tilbake – dette blir Haslums nye trenertrio

Det sier Stian Brevik (28), mest som privatperson. Men den rutinerte kantspilleren har også snakket med medspillere etter at styret i Haslum terminerte kontrakten til Sten Stockfleth som hovedtrener og innsatte Tom-Eirik Skarpsno i forrige uke.

– Generelt synes vi alle at dette er en trist sak. Sten har betydd mye for meg. Jeg kom til Haslum for fire år siden samtidig som han overtok som trener. Sten trodde på meg, ga meg tillit, frihet og fikk meg til å elske håndball igjen. Derfor kjennes dette som både trist og brutalt. Toppidrett kan til tider være tøft. Dog er det kanskje mer vanlig å terminere kontrakter med trenere i utlandet, forteller Stian som også har erfaring fra tysk og dansk eliteserie.

– Det blir rart å ikke ha Sten rundt oss lenger. Men avgjørelsen er tatt, og vi må komme oss videre. Vår jobb er å utvikle oss og prestere ute på banen. Vi skal være profesjonelle til å takle dette, legger spilleren med 429 mål og 101 kamper til.

NYE IMPULSER

– Når nå Tom-Eirik er ansatt som trener, blir det klart spennende og han vil helt sikkert også gi oss nye impulser. Han kjenner Haslum svært godt, og har tidligere bevist at han er en dyktig trener. Vi gleder oss og ser frem til å bli pushet til videre utvikling, sier Stian.

Selv har han ikke spilt under Tom-Eirik i Haslum.

– Men jeg har hatt Tom-Eirik på Wang Toppidrett. Han er en fin trener og en fin person.

Stian og de øvrige spillerne gleder seg til å møtes igjen primo mai når håndballen og idretten forhåpentlig åpnes ytterligere opp. Stian håper også at Sten finner lysten igjen til å komme tilbake som trener.