Benjamin Hallgren til 2023: – Perfekt match – Haslum

Benjamin Hallgren til 2023: – Perfekt match

– Ingen tvil. Jeg stortrives i Haslum og blir noen år til, sier en dønn ærlig Benjamin Hallgren (24).

Høyrebacken ble presentert som Haslums nyeste tilskudd fra Follo i april 2020. Kun få måneder senere er partene enige om å forlenge den opprinnelige 1+1-avtalen. Nå er en lengre avtale skrevet, denne gang uten klausuler og ut 2022/23-sesongen – altså i 2,5 år til.

– Vi tror Hallgren kommer til å utvikle seg stort i Haslum de kommende sesongene, sier Haslum-trener Sten Stockfleth.

– Han har allerede vist mye av sitt potensiale i den røde drakten, men variert noe. Det håper vi stabiliserer seg og gleder oss veldig til fortsettelsen med ham på laget, gliser Haslum-bossen.

Hallgren trekker frem profesjonaliteten i klubben som en viktig årsak til at han blir, tross tilbud fra andre klubber.

– Hvis jeg skal vekk fra Haslum, skal jeg til utlandet. Jeg vil være med å gjøre Haslum til et topplag igjen. Jeg har blitt tatt veldig godt imot og synes gruppa er veldig fin. I løpet av den relativt korte tiden jeg har vært her, har jeg fått veldig mange gode venner. Alt passer og Haslum er en seriøs klubb som jobber for å bli den beste i Norge igjen. Det ønsker jeg å bidra til, sier Hallgren.

LES OGSÅ: Rikets tilstand – Haslum Håndballklubb

De ordene er garantert musikk i ørene for Stockfleth, men også daglig leder Tom-Eirik Skarpsno som har forhandlet frem den nye avtalen er storfornøyd.

– Vi er veldig glade for at Benjamin viser Haslum denne tilliten og vi gleder oss til å spille på lag med ham i fortsettelsen også, sier Skarpsno.

– Haslum og Benjamin er perfekt match og jeg ønsker å være her. Det bor veldig mye i det laget her. Når vi har vært gode, har vi vært skikkelig gode. Nå må vi jobbe for å stabilisere og være gode over tid. Vinne på bortebane står også på listen, avrunder Hallgren.