Felix Abrahamsen Lunde forlenger med Haslum – Haslum

Felix Abrahamsen Lunde forlenger med Haslum

Haslum Håndballklubb og Felix Abrahamsen Lunde er enige om en ny avtale, som gjør at tometersmannen forblir i rødt også neste sesong.

– Magefølelsen sier at dette er det riktige å gjøre nå. Jeg har fått et par-tre tilbud fra andre klubber også, og det har vært noe snakk om det. Men ikke sånn super-aktuelt. Da bestemte jeg meg for å fortsette i et trygt og godt miljø hvor jeg kjenner alle sammen, sier Felix A. Lunde, som har rukket å bli 21 år i løpet av sine fire sesonger i Haslum-drakta.

– Haslum hadde det beste tilbudet. Det er her jeg ser for meg å ta stegene som trengs for å fortsette karriéren utenlands. For det er noe jeg ønsker, selv om jeg ikke har dårlig tid. Jeg er tålmodig og skal fortsette å utvikle meg her. Jeg kunne ikke vært et bedre sted, slår Lunde fast.

UOPPGJORT

Han mener også han har noe uoppgjort i klubben.

– Å prestere på et høyt nivå over tid. Jeg ønsker å bli en viktig bidragsyter for Haslum og en etablert spiller i Norge før jeg tar neste steg. Jeg er ung, har masse tid og stresser ikke, sier han dønn ærlig.

Haslum-sjef Sten Stockfleth fikk dermed en skikkelig gladnyhet slengt i fanget på Haslum-kontoret dagen etter nederlaget for Bækkelaget.

– Dette er et sterkt signal fra Felix og til oss som klubb. Unge, gode spillere, med muligheten til å gå utenlands, velger å være tålmodig og signere på en ny avtale for å bli enda bedre før det neste steget tas. Jeg er veldig glad for at Felix tok dette valget og gleder meg stort til å jobbe med han videre, sier Stockfleth.

– Han har fortsatt et stort, uforløst potensiale og jeg er sterk i troen på at Haslum er riktig sted for at han skal få det ut, fortsetter Haslum-bossen.

TILBAKE IGJEN – SNART

Denne sesongen har han fått delvis spolert av et nesten avrevet korsbånd. Han var tilbake på parketten mot Sandefjord (hjemme) og Halden (borte), men usynlig etter den tid.

Og forklaringen er enkel:

– Jeg fikk en slagskade på kneet på trening rett før Nærbø-kampen. Vi har valgt å ikke ta noen sjanser, men jeg regner med å være tilbake i spill allerede neste kamp (FyllingenBergen, 6. desember), sier han.

Daglig leder Tom-Eirik Skarpsno forteller at klubben kontinuerlig jobber med spillerlogistikk.

– Det gjelder spillere som allerede er i klubben, samt fra andre klubber, sier Skarpsno.