Rett og slett for jævlig – Haslum

Rett og slett for jævlig

Bækkelaget – Haslum 27-25 (12-13). Haslum-målvakt Trond Tjemsland var outstanding under kampen og fly forbannet etter kampen. Poengene glapp på bortebane igjen.

På stillingen 23-23 med tre minutter igjen på klokken pådro Viktor Glatthard seg en to minutters utvisning. To minutter senere gjorde Haslum en offensiv teknisk feil. Dermed avgjorde Bækkelaget hjemme i Nordstrand Arena.

– Rett og slett for jævlig, sa en kjempeskuffet Haslum-målvakt til Direktesport rett etter kampslutt.

– Vi mister hodet og må avslutte i undertall i sluttspurten samtidig som vi kaster bort ballen i angrep. Det blir avgjørende for vår del, oppsummerte Trond som stoppet 22 av 49 Bækkelag-skudd. Veteranen ble da også kåret til Haslum beste spiller. Men kjenner vi Trond rett, er ikke det en mager trøst en gang.

Små marginer

Kampen startet bra for gjestene fra Bærum, og spesielt for Nikolai Strickland som gjorde tre av Haslum første fire mål. Vi la også merke til at Aleksander Høiness avsluttet første omgang med to scoringer. Ved pause ledet gjestene med ett mål, 12-13.

Enn jevnspilt første omgang. Bækkelaget fikk løpt inn noen mål. Og vi må bli mer nøyaktige, oppsummerte Haslum-trener Sten Stockfleth ved hvilen.

Andre omgang begynte som den første avsluttet. Lagene vekslet med å gå i ledelsen. Men ingen av lagene klarte noen gang å lede med mer enn to mål. Til slutt vant da også hjemmelaget med to mål.

– Det ble uhyre jevnt. Det er små marginer mot slutten av kampen som avgjør resultatet som bikket i fordel Bækkelaget denne gangen, oppsummerer en diplomatisk Haslum-trener.

PS 1: Stian Grimsrud fortsetter å imponere fra syvmeteren. To av to satte han kontant i mål.

PS2: Stian Brevik med toppscorer for Haslum med seks fulltreffere.

Haslum: Trond Tjemsland, Thomas Langerud, Anders Røe 2, Viktor Glatthard, Nicolas Suter1, Leopold M. Nicolaus, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Nikolai Strickland 5, Dominic Grimstad 1, Benjamin Hallgren 4, Stian Brevik 6, Aleksander Høiness 2, Stian Grimsrud 2, Aleksander Selmar Pedersen, Kristian Gjestrud 1, Philip Skjerve Slette.

Toppscorer BSK: Trym Kopperud Johnsen 6.

Utvisninger: BSK: 3×2 min., Haslum: 2×2 min.

Kamparena: Nordstrand Arena.

Tilskuere: Ingen.

Dommere: Lars Jørum, Håvard Nystad Kleven.