FyllingenBergen neste utfordrer – Haslum

FyllingenBergen neste utfordrer

Endelig er det kamp igjen etter at koronapandemien satte en kjedelig stopper for Haslums Europa-eventyr. Søndag venter FyllingenBergen borte for Bærums-laget.

– Vi gleder oss. Det skal bli godt med kamp igjen. Gutta er ordentlig gira, sier trener Sten Stockfleth.

Det er to uker siden sist Haslum spilte seriekamp, da hjemme mot Bækkelaget og seier 33-29. Siden har det kun blitt trening og atter trening for Stens mannskap.

– Om det er positivt eller negativt kan man tolke som man vil. For meg er det ganske likt. Vi har hatt en god periode, dog med noen småskadde spillere. Men tiden har leget skadene, sier Sten – dog er Felix A. Lunde, som tidligere meddelt, ute kanskje helt frem til jul grunnet et nesten avrevet bakre korsbånd.

Sten stiller med samme 16-mannstropp som han gjorde i seriepremieren i søndagens bortekamp på Vestlandet.

BRA ENERGI

Fra kampen mot Bækkelaget tar Sten med seg flere positive opplevelser. Noe må han også rette opp før møtet mot Fyllingen Bergen.

– Det var veldig bra energi og vilje i laget. Når det er sagt, var det litt for lite kynisme i perioder – som i overtallsspillet hvor vi ikke klarte å rykke i fra i målprotokollen. Fremover var vi bra. Bakover var vi lite strukturerte.

Stian Brevik og Benjamin Hallgren gjorde henholdsvis åtte og syv mål mot Oslo-laget.

– Vanligvis er våre målscorere jevnt fordelt. Men hyggelig at nykommer Benjamin posisjoner seg med en gang. Vårt spill handler om å gjøre hverandre gode.

– Fyllingen borte er historisk tøffe kamper for oss. Forrige sesong møtte vi dem borte to ganger. Først i cupen, hvor vi vant. Deretter i seriespill, hvor vi tapte.

Avkast i Framohallen er søndag klokken 17.00. Kampen vises på direktesport.no.

PS: Haslum trakk Runar Sandefjord i cupens fjerde runde og møter dem hjemme i Nadderud Arena (søndag 27. september) – bare en uke etter Haslum møter akkurat det samme laget i akkurat samme arena i seriekamp (20. september).

– Runar var ett av de tøffeste lagene fra eliteserien vi kunne trekke, men heldigvis får vi hjemmekamp. Men jeg har litt blandet erfaring med å møte samme lag så tett på hverandre, kommenterer Haslum-treneren.