– I dag ville vi virkelig vinne. Da sitter vi her med to poeng – Haslum

– I dag ville vi virkelig vinne. Da sitter vi her med to poeng

– Jeg innrømmer det: Det er lenge siden jeg har vært så nervøs før en kamp med Haslums A-lag.

Ordene kommer fra en lettet Haslum-sjef Sten Stockfleth. Han og hans høyre hånd, Ole Andreas Sverre, hadde godfølelsen – men var enige før kampstart: Det viktigste i dag var å vinne.

LES OGSÅ: Hallgren satte fyr på Nadderud Arena

– Noe rusk

– Selvsagt vil vi gjerne vinne med en god prestasjon, og det følte jeg vi hadde i dag – iallfall tidvis. Noe rusk, men sånn er det i seriepremieren. Vi fikk satt BSK på plass og ligger i toppen i stedet for bunnen av tabellen. Det gjør mye med stemningen i troppen, tross vi kun er ferdigspilt med runde én.

Saken fortsetter under bildet.

MÅLKONGE: Stian Brevik ble Haslums toppscorer mot Bækkelaget. Venstrekanten satte inn 8 mål. Foto: Victor Iversen

Etter flere direkte svake oppkjøringskamper mot elite- og 1. divisjonsmotstand, fikk man tidvis se hva som bor i årets Haslum-utgave.

– Førsteomgang er egentlig bedre enn andreomgang. Wiig (Nikolai Wiig, BSK-målvakt) står bra, samt at vi ikke får fullført forsvaret vårt helt og slipper inn noen enkle mål. Vi har «krigermentaliteten» hele veien og det tror jeg var forskjellen i dag. I dag ville vi virkelig vinne, og da sitter vi her med to poeng.

Kjempegod start

– Hvor viktig er det med en god start?

– Som sagt; vinner du i første runde er du med i toppen. Får du ikke poeng, er du nede i sumpa. Det sier vel sitt, men er ikke alt-avgjørende. Det er en kjempegod start å stå med to poeng, smiler Stockfleth.

Han er også fornøyd med sine to nykommere, Benjamin Hallgren og Nicolas Suter.

– De gjør det fint, men har også en del ting å jobbe med. Dog har de en herlig energi som smitter og Benjamin lykkes veldig bra i mange situasjoner. Suter kommer bare til å bli bedre og bedre, og passe mer og mer inn i spillestilen vår, utover sesongen.

Haslums neste kamp er først om 14 dager på bortebane mot FyllingenBergen (NB! Det kan bli berammet en NM-kamp).

KAMPFAKTA
Haslum – Bækkelaget 33-29 (15-15)
Haslum målscorere: Stian Brevik 8, Benjamin Hallgren 7, Dominic Grimstad 6, Nikolai Strickland 4, Anders Røe 4, Nicolas Suter 2, Trond Tjemsland 1 og Viktor Glatthard 1.
Øvrige spillere: Vegard Tennfjord, Mads F. Rekstad, Leo Nicolaus, Thomas Langerud, Mads Ødegård, Aleksander Høiness, Stian Grimsrud og Kristian Gjestrud.
BSKs toppscorer: Emil Sundal, 8 mål.
Tilskuere: 200 i Nadderud Arena
Dommere: Jo Are Johannesen og Tom Larsen