Hallgren satte fyr på Nadderud Arena i debuten: – Så sinnsykt kult – Haslum

Hallgren satte fyr på Nadderud Arena i debuten: – Så sinnsykt kult

HASLUM – BSK 33-29 (15-15): Han ble presentert som en høyreback med et målsnitt på 6,7 mål. I debuten opprettholdt han det og satte lik så godt fyr på de 200 tilskuerne og sine egne lagkamerater.

Etter at Benjamin Hallgren, så vel som medspillerne sine, hadde hanglet litt i sesongoppkjøringen, var det nesten så man tidvis så et helt nytt Haslum-lag på banen mot BSK.

Hallgren fikk tid og rom og fintet et par Bækkelaget-spillere ut av hallen ved to anledninger.

– Først: For en helt sinnsykt kul følelse. I dag var det skikkelig moro å være Haslum-spiller. Så, jeg vet det kun var 200 tilskuere på tribunen, men i dag føltes det ut som det var 1000. Tilskuerne hoppet og heiet og benken vår var i hundre etter hver scoring. Det var skikkelig gøy å debutere offisielt for Haslum i kveld, sier syvmålsscoreren, som sammen med Nicolaus Suter kom ut fra debuten sin med flere plusstegn i boka.

Høyrebacken mener rødtrøyene var uheldige som ikke gikk inn til pause med ledelse på et par mål. Bæringene sløste bort de mange overtallsminuttene man fikk og det sto 15-15 halvveis.

Men starten på andreomgang var det også gjestene som tok mest tak i. Fra 15-15 til 15-17 på under to minutter, men Hallgren & Co. ga seg ikke.

De kjempet og kjempet, og belønningen kom. 20 minutter ut i den andre omgangen sto det 28-25. Men BSK ville ikke gi seg uten kamp og tre minutter før full tid reduserte Nicolay Hauge til 30-29.

Nærmere kom dog ikke Bækkelaget og Stian Brevik kunne på elegant vis sette inn kampens siste mål til 33-29 etter at Trond Tjemsland leverte noen strålende redninger i sluttminuttene.

– Vi fikk vist at vi er et godt lag, og at vi er et lag å regne med. Vi ga oss aldri i dag, sier Hallgren og spår:

– Årets utgave av REMA 1000-ligaen kommer til å bli rekordjevn. Jeg tror de lagene som vil mest, kommer til å vinne mest. Fjellhammer slo Kolstad overraskende i kveld og det sier sitt. Kolstad var store favoritter før seriepremieren.

KAMPFAKTA
Haslum – Bækkelaget 33-29 (15-15)
Haslum målscorere: Stian Brevik 8, Benjamin Hallgren 7, Dominic Grimstad 6, Nikolai Strickland 4, Anders Røe 4, Nicolas Suter 2, Trond Tjemsland 1 og Viktor Glatthard 1.
Øvrige spillere: Vegard Tennfjord, Mads F. Rekstad, Leo Nicolaus, Thomas Langerud, Mads Ødegård, Aleksander Høiness, Stian Grimsrud og Kristian Gjestrud.
BSKs toppscorer: Emil Sundal, 8 mål.
Tilskuere: 200 i Nadderud Arena
Dommere: Jo Are Johannesen og Tom Larsen