Snarøya Håndball med på laget! – Haslum
Oslo 2020: Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet

Snarøya Håndball med på laget!

– Tilsiget av håndballspillere kan bli formidabelt. Da må vi samarbeide med storebror. 

Ordene tilhører Arne Kristian Dahl. Han er sportslig leder i Snarøya Sportsklubb. De skrev nylig under på en samarbeidsavtale med Haslum Håndballklubb. 

Når Dahl snakker om at tilsiget på håndballspillere kan bli stort, tenker han selvsagt på den nylig vedtatte E18-utbyggingen og de forhåpentligvis mange tusen boligfeltene som da skal bygges. 

Samtalene mellom Haslum og Snarøya startet tidlig i 2020, og samarbeidet skal styrke Fornebu-klubbens egen satsing på deres over 300 spillere og trenere. 

Blant annet skal det opprettes et kompetansehevingsforum for alle trenere, Haslumskolen skal implementeres forsiktig på enkelte årganger og Gnist Trening og Helse skal bidra med kunnskap og opplæring på skadeforebyggende trening.

– Vi trenger en storebror som kan hjelpe oss å bygge klubb. Haslum har kompetansen og erfaringen som vi håper å kunne dra nytte av. Det er naturlig for oss å samarbeide for å kunne tilby støtte til våre ivrige spillere, hvor målet er å ha med flest mulig, lengst mulig, sier Dahl. 

Tom-Eirik Skarpsno istemmer og legger til: 

– At Snarøya ønsker å samarbeide med oss er veldig gledelig. Det er en klubb som er i rivende utvikling og vekst, og vi håper å kunne bidra med vår kompetanse for å profesjonalisere utviklingen og veksten i større grad. Like viktig blir arbeidet med å heve kompetansen i alle ledd, sier han. 

Og nå blir det også Snarøya-drakter å se på Haslum-kamper. 

– Gjennom avtalen har vi sikret oss sesongkort til Haslum-kampene og vi gleder oss stort til å støtte opp om Bærums flaggskip, sier Dahl.

SSK Håndball har tilholdssted på Fornebu i Bærum og har over 300 medlemmer. 

Vi gleder oss til samarbeidet!