ØHIL og Haslum – sammen om å løfte Bærumshåndballen – Haslum

ØHIL og Haslum – sammen om å løfte Bærumshåndballen

Det er viktig for Haslum at vi kan ha et godt samarbeid med de lokale klubbene og vi håper selvfølgelig også at de kan nyte godt av vår kompetanse på spiller– og trenerutvikling.

– Det er viktig at vi løfter kompetansen i klubbene rundt oss i Bærum. Vi er veldig stolte av å inngå denne avtalen med Øvrevoll Hosle Idrettslag, innleder Tom-Eirik Skarpsno, daglig leder i Haslum Håndballklubb.

– Vi ønsker å samarbeide bredt rundt oss og syr avtalene med klubbene rundt oss slik at vi kan bidra med kompetansen de trenger, fortsetter han.

Tobias Borthen er sportssjef i ØHIL Håndball. Han er også en glad mann. Dialogen rundt et eventuelt samarbeid ble startet allerede rett over nyttår – og i går, mandag, var den formalisert og signert.

– Det er dette vi ønsker; en satsing på bredden. Ved å gi et bredt tilbud til alle om ekstra trening, kan de som ønsker å bli best, nettopp bli best. Men da må de ha muligheten. Nå får spillerne det blant annet i form av Haslumskolen som skal implementeres i ØHIL Håndball og Hoslehallen.

Men det er ikke kun det samarbeidet bygger på, som noen andre punkter skal Haslums fysiske trener og medisinske apparat bidra med sin kompetanse direkte ut mot breddetrenerne og apparatet rundt lagene i ØHIL.

Og – det skal gjennomføres flere åpne treninger hvor Haslum HK kommer ut til klubben og sprer idrettsglede, gir tips og gjennomfører konkurranser, blant annet.

– Alle klubber må stå sammen for å løfte bærumshåndballen. Det er veldig bra at Haslum har tatt dette initiativet og vi har veldig stor tro på at dette blir et godt samarbeid for begge parter, sier Borthen, og tillegger:

– Vi ønsker å være med på å bygge relasjoner med de andre breddeklubbene i området.

Tom-Eirik Skarpsno føyer inn:

– Flest mulig, lengst mulig – i egen klubb er et mantra som vi skal jobbe etter. Det er målet og det skal vi jobbe hardt med i perioden fremover.