– Endelig kamp igjen – Haslum

– Endelig kamp igjen

Onsdag måler Haslum krefter mot Fjellhammer. – Treningskamp til tross – alle spillerne må vise seg frem og prestere, sier trener Sten Stockfleth før avkast i Nadderud Arena.

BILLETTER MÅ BESTILLES INNEN 23:59 I KVELD.

– Endelig kamp igjen, legger han til med et bredt smil.

LES OGSÅ: OA blir Haslums nye assistenttrener

Haslum-treneren er ute etter svar, og han lurer på hvor spillerne og laget hans står etter at håndballkamper ble stoppet 11. mars grunnet koronaepedimien.

– Spillerne har trent for seg selv både underveis i sommerferien. De siste ukene har laget trent sammen igjen. De nye spillerne ser bra ut, sier treneren.

Ulike konstellasjoner

Trenerteamet Sten og «OA» (Ole Andreas Sverre, red.anm.) mønstrer en bred spillertropp onsdag kveld. Dog er Vegard S. Tennfjord, Aleksander Selmar og Martin Hovde ute grunnet skader, i tillegg til at Mads Falck Restad er syk.

– De resterende vil mest sannsynlig få sjansen til å vise seg frem, skjønt det avhenger av hvordan kampen utvikler seg. Det gjelder å bygge vinnerkultur i treningskamper også, forklarer Sten.

Trenerteamet vil teste og prøve ut ulike konstellasjoner.

– Benjamin Hallgren er den eneste rene høyre bakspilleren. Men vi må også trene inn en annen på den posisjonen. Nicolas Sutter er en playmaker og kan bekle midtback i tillegg til å være venstre bakspiller. Så har vi flere alternativer i posisjonen som venstre bakspillere. Dog kan vi ikke ha tre skyttere bak i banen samtidig. En av dem må være en duellspiller, forklarer Sten.

– Vi må bruke treningskampene til å trene inn systemer og forsvarsspill. Vi må være på hugget i 60 minutter. Håndball er så enkel at om vi slipper oss ned, ja da blir det fort jevnt, supplerer OA.

Klokka 18:00 venter nykommer i REMA 1000-ligaen, Fjellhammer i Nadderud Arena.

BILLETTER MÅ BESTILLES INNEN 23:59 I KVELD.