Kjære Bærum: La oss skape en skikkelig rød fest – i ekte Haslum-ånd! – Haslum
Foto: Knut Bjerke

Kjære Bærum: La oss skape en skikkelig rød fest – i ekte Haslum-ånd!

KOMMENTAR av Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum Håndball

Jeg dristet meg ut på en farlig vei i dagene før sesongstart, men jeg var god i troen. Veldig god, og egentlig overbevist.

Men jeg vil dra den lenger. Hvorfor skal jeg forklare, først vil jeg si at jeg tror vi fort kan være med å kjempe om noe edelt i år.

Utdrag fra kommentar publisert på haslumhk.no 3. september 2019

Sten (Stockfleth, Haslum-trener) sendte meg melding rett etter kommentaren var publisert og lurte på om det hadde rabla helt for meg. Jeg svarte med et par-tre latteremoji og en emoji av en pokal. I gull.

Blikket hans da vi møttes dagen etterpå, på kontoret i Nadderud Arena, har jeg unnet mange å få se. Kommentaren var samtalemne fra start på arbeidsdagen til lunsjen var over, og det var kun tre dager igjen til første seriekamp borte mot ØIF Arendal.

Da angret jeg litt på at jeg gikk så hardt ut. Følelsen fra kriblingen som ikke vil ta slutt ble til kriblingen som tok overhånd, og med en intens følelse av ubehag.

Så vant vi. Heldigvis. Ikke at vi på kontoret skal ha noe av æren for det – men det viste det som ble poengtert i kommentaren; at vi virkelig var og er på riktig vei.

LES OGSÅ: KRIBLINGEN SOM IKKE VIL TA SLUTT

Vi jobber på en helt annen måte i klubben. Vi opplever økt entusiasme, et publikumssnitt som går i takt med prestasjonene på banen, og masse henvendelser. Tenk – vi hadde flere hundre tilskuere på treningskamper i Nadderud Arena mot 1. divisjonslagene Fjellhammer, Lillestrøm og Sandefjord!

Derfor er det ubeskrivelig deilig å se at vi får resultater på veien. Cupfinalen er et delmål, vi skal tilbake til toppen – og med toppen mener vi at vi skal være et lag å regne med i alle konkurranser. Over tid. Vi skal ut i Europa igjen.

Det er der Haslum hører hjemme. Jobben er så vidt startet, men å spille seg til en cupfinale på slike premisser; knuse Drammen i kvartfinalen og Fyllingen i semifinalen… Vi må bare ikke glemme at vi hadde veldig god kontroll på serieleder Kolstad i åttedelsfinalen heller.

Men nå gjelder det – for meg og for deg. Det som skjedde mot Drammen, ØIF Arendal, FyllingenBergen og Kolstad er historie. Det samme er Fold-tapet på bortebane.

For å lykkes må man tenke videre, og her blir du en viktig medspiller for oss. 29. desember spiller Haslum Håndball sin syvende NM-finale.

Syvende! Tenk på det. Vi er 20 år i 2019 – og i syv av årene har vi spilt NM-finale. Det er kult, det!

Men, kjære Bærum:

29. desember trenger vi alle på plass i Oslo Spektrum. Det er da vi skal vise at vi ikke er fornøyd med å kun komme til NM-finalen. Vi skal vinne den, koste hva det koste vil.

Det er i tiden frem mot cupfinalen at vi trenger å bygge klubb. Trenger å bygge selvtillit, entusiasme og gode opplevelser sammen. Hvis vi alle spiller på lag blir vi mye bedre – og enda vanskeligere å slå.

I Oslo Spektrum 29. desember kler vi på oss rødt. Vi lager en ekte rød fest – i skikkelig Haslum-ånd.

Slik som du, jeg og ikke minst spillere og trenere fortjener.

Da er det godt å vite at billettene til kampen slippes i kveld kl. 19:00 her på haslumhk.no.

Og bare slik at du vet det; i løpet av gårsdagens haglet det inn meldinger med spørsmål om billetter. Vårt svar på det er: Vær tidlig ute. Plutselig blir det utsolgt (slik som alle andre år), og da har ikke vi i Haslum billetter tilgjengelig.

Bli med på årets store fest – du er viktig for oss!

Eirik Oskarsen,
markedssjef, Haslum Håndball