Knalltøff uke i vente for Haslum-spillerne – Haslum

Knalltøff uke i vente for Haslum-spillerne

Tirsdag braker sesongen løs med 2. runde i cupen mot 3. divisjonslaget Drøbak Frogn i Frognhallen kl. 19:00.

Torsdag venter oppkjøringens siste treningskamp før eliteseriestart lørdag 7. september mot ØIF Arendal.

Dermed skulle man kanskje tro at onsdagens økt ble rolig? Haslums fysiske trener, Christian Ekelund Solberg, har planlagt kondisjonstest dagen etter, og dagen før, kamp.

Fredag, lørdag og søndag blir derimot svært rolig for spillerne.

Sten Stockfleth gleder seg til å komme i gang.

– Det er jo dette vi har ventet på siden mars; å spille kamper som teller. Det har vært en veldig lang pause, og man merker godt på hele gruppa at de gleder seg til å spille tellende kamper. Jeg føler vi er godt forberedt, medgir Haslum-bossen, som tirsdag må klare seg uten kaptein Anders Røe og Dominic Grimstad.

Positivt for Andreassen og Epland

Jostein Epland (skulder ute av ledd) og Sander Andreassen (overtråkk) begynner også å nærme seg trening igjen, men begge er garantert ute av spill denne uka.

– Vi kommer til å være forsiktige med begge to, men kanskje spesielt med Jostein ettersom skuldra kom ut av ledd. Sander må vi bare se litt an og vurdere fortløpende. Sesongen er lang og vi tar ingen sjanser så tidlig, sier Stockfleth.

Andreassen er selv positiv.

– Jeg klarer å løpe lett på foten nå, selv om det fortsatt gjør litt vondt. Men, det er rett under to uker igjen til seriestart og jeg skal gjøre alt jeg kan for å rekke det, smiler han.