– Bare dumt om jeg sier noe annet enn at ambisjonene er å komme langt – Haslum

– Bare dumt om jeg sier noe annet enn at ambisjonene er å komme langt

Haslum G20 skal spille sesongens første kamper i Trondheim denne helga. Og det er ikke bare-bare. Laget spiller om å kvalifisere seg til NM20.

Hovedtrener for laget er Ole Andreas Sverre. Med seg i trenerteamet har han a-lagssjef Sten Stockfleth i helgen.

Laget møter Charlottenlund, Sandefjord og Nøtterøy i kamper som blir direktesendt på HåndballTV.

Ole Andreas Sverre vet om tradisjonene for G20-lag i Haslum.

– Selvsagt, og jeg vet at det er et visst forventningspress både på trenere og spillere. Samtidig handler det for oss om å gå ut på banen, kjempe og å ha det gøy, medgir Sverre.

Laget reiser til Trondheim fredag formiddag. Fra a-lagsstallen er Aleksander Selmar, Felix Lunde, Aleksander Høiness, Mads Falck Rekstad, Thomas Langerud, Knut Strømsheim, Morten Gjestrud og Kristian Gjestrud med.

I tillegg til G18-spillerne Martin Hovde, Leopold Nicolaus, Even Snersrud, Mads Ødegård, Truls Holmdal, Jakob Jensen Rodahl og Philip Skjerve Sletten.

Sverre mener han har med seg et slagkraftig lag, som kan komme langt i årets NM.

– Vi har med en fin miks av veldig gode 18-årsspillere og noen etablerte fra a-laget. Det jeg liker mest med troppen, er at det er en gjeng som er villig til å kjempe for hverandre. Du har for eksempel Mads på 16 år på høyrekanten, mens Selmar er med som venstreback, sier Sverre.

Men er samtidig avmålt.

– Vi må ta en kamp av gangen. Men, med tradisjonene som er i klubben for NM20, og med det laget vi har, hadde det bare vært dumt om jeg hadde sagt noe annet enn at vi skal ha ambisjoner om å komme langt i årets NM, fortsetter han.

Lørdag 10:00:
Charlottenlund – Haslum
Lørdag 15:30:
Haslum – Nøtterøy
Søndag 10:00:
Sandefjord – Haslum

SE KAMPENE GRATIS OG DIREKTE PÅ HANDBALLTV.COM.