Ole Andreas vender hjem – inn i trenerteamet – Haslum
Ole Andreas Sverre og Tommy Skjønnhaug.

Ole Andreas vender hjem – inn i trenerteamet

Haslum skal fortsette å være best i landet på talentutvikling. Nå henter klubben Ole Andreas Sverre hjem. Den vaskeekte Haslum-gutten skal inn i trenerteamet på G18.

Sverre har lagt et solid fundament for Vestre Bærums håndballsatsing på guttesiden de seneste årene, og vært en av frontfigurene som hovedtrener.

Nå kommer han hjem til Haslum for å danne G18-team med Markus Rossavik og Erlend Mamelund.

https://www.haslumhk.no/erlend-mamelund-fortsetter-i-haslum-far-en-storre-rolle-rundt-aldersbestemte-lag/

– Ole Andreas har gjort en veldig fin jobb i Vestre Bærum. Han har klart å kvalifisere G18-laget deres til Lerøyserien, og slike resursser ønsker selvsagt vi å tilknytte oss. Vi skal fortsette å være best på talentutvikling i landet, og da trenger vi også de beste ressursene. Ole Andreas passer i så måte perfekt inn i vår filosofi og måte å tenke talentutvikling på, sier sportslig leder for breddeavdelingen i Haslum Håndball, Tommy Skjønnhaug.

Ole Andreas Sverre var selv aldri i tvil da Haslum og hovedtrener Sten Stockfleth kom på banen.

– Jeg var aldri i tvil da jeg fikk forespørselen fra Haslum. Det var ganske enkelt, selv om det blir vemodig å forlate en flott spillergruppe i VBHK, sier Sverre.

Sammen med Markus Rossavik skal han utgjøre et slagkraftig trenerteam for G18 og 2. divisjon kommende sesong. Med seg på laget, som en slags mentor og rådgiver, får de ingen ringere enn a-lagets Erlend Mamelund.

– Det kommer til å bli helt kanon. Vi får en veldig spennende spillergruppe, med 2001- og 2002-modeller, der de sistnevnte tok sølv i Bringserien i helgen. Det lover godt, og vi skal gjøre vår jobb for å legge best mulig til rette for at disse spillerne skal kunne ta steget videre til a-lagsstallen om et par år.