Se «nye» Haslum på hjemmebane! – Haslum

Se «nye» Haslum på hjemmebane!

Binai Aziz får etter alle solemerker sin Haslum-debut.

Fredag spiller Haslum sesongoppkjøringens første hjemmekamp. 1. divisjonslaget Fjellhammer er motstander.

Haslum-trener Sten Stockfleth sier seg mellomfornøyd med den første spillehelgen, som endte med seire over Elverum og Falk Horten, men tap mot Kolstad.

– Flere av våre spillere fikk hvile i de forskjellige kampene på grunn av totalbelastningen en oppkjøring fører med seg. Mot Kolstad spilte ikke Sander (Andreassen). Da vi møtte Falk sto Anders (Røe) og Thomas (Kristensen) over, og det samme gjorde Stian (Brevik) mot Elverum, sier Stockfleth.

I tillegg til dette, hadde Haslum-sjefen Binai Aziz, Thomas Langerud, Mads Falck Rekstad og Felix Lunde utilgjengelig – grunnet pågående VM-spill for Langerud og Rekstad, mens Lunde hadde fri etter VM-spill i sommer. Aziz har akkurat fått barn nummer to og fikk følgende lov av Haslum-treneren til å reise hjem til Sverige.

– Binai og Felix er tilbake på trening i ettermiddag (tirsdag), medgir treneren.

FÅR NUMMER 33: Binai Aziz er klar for sin Haslum-debut fredag.

Godt fornøyd var han også med angrepsspillet – forsvarsspillet er det fortsatt en del å rette på.

– Vi har lagt om store deler av angrepsspillet vårt, men vi skal fortsette å sette fart i kontra og ankomst, og få flesteparten av målene våre derfra. Jeg er fornøyd med det vi viste fremover. Det virker som flere spillere har kommet til sin rett, sier han.

Blant annet kan det nevnes at Jostein Epland satte inn hele 21 baller i løpet av oppholdet i Alvdal – åtte mot Elverum, syv mot Kolstad og seks mot Falk.

– Jostein var, i likhet med en del andre, veldig toneangivende. Han vet, og det vet vi også, at han fortsatt har en del å gå på, men det jobber vi med på trening hver dag, og det så vi små resultater av i helgen. Det er selvfølgelig morsomt og gir en boost til det vi driver på med. Det viser at vi er på riktig vei, smiler Stockfleth.

TILBAKE FRA FERIE: Felix Lunde var opptatt store deler av sommeren med VM-spill for Norge. I ettermiddag er han tilbake på Haslum-trening.

Helgens høydepunkt kom naturligvis mot Elverum i siste kamp.

Elverum stilte med toppet mannskap, bortsett fra Alexander Westby, Simen Pettersen og Alexander Blonz som alle enten er skadet eller syke.

– Da traff vi på tenningsnivå og ikke minst fremover på banen. Det var på en måte som å se et nytt Haslum-lag som ofret seg for hverandre, og til å kjenne igjen fra to sesonger siden, sier Stockfleth og minnes semifinalen i både sluttspillet og cupen.

Fredag venter treningskamp nummer fire for sesongen. Da får vi etter alle solemerker se nykommer Aziz i aksjon.

– Binai kommer nok til å spille, hvis alt går som det skal. Han har fått litt lengre fri av personlige, lykkelige omstendigheter, men har ikke hvilt av den grunn. Vi vet at han har trent godt og selv er fullt motivert for å gjøre Haslum til et bedre lag. Det gleder oss veldig, og jeg gleder meg til å se hva han kan bidra med.

Treningskampen mot Fjellhammer er åpen for publikum. Den starter 17:30 og kampen spilles i Nadderud Arena. Gratis inngang.