Binai Aziz klar for Haslum – Haslum

Binai Aziz klar for Haslum

Haslum Håndballklubb er glade for å kunne bekrefte at den svenske ballkunstneren, Binai Aziz tilslutter seg rødtrøyene på en toårsavtale.

Han kommer fra den svenske toppklubben Malmö hvor han har spilt i to sesonger.

Men det er nok ikke der de fleste kjenner han fra.

Binai Aziz (33) var en av ligaens beste spillere da han i flere sesonger spilte for Bodø. Den gang ble han blant annet kåret til årets playmaker, venstreback og nykommer. I løpet av sine fire sesonger i Bodø satte han inn 396 mål.

– Og han besitter fortsatt veldig gode ferdigheter, påpeker Erlend Mamelund i Haslums trenerteam.

– Dette er en spiller som vi har jobbet med over lang, lang tid. Vi tok opp dialogen med ham i starten av forrige sesong og har jobbet jevnt og trutt med ham siden da. Det var en slags deilig lettelse for oss da han i helgen endelig takket ja og sa han var fullt motivert for spill i Haslum, sier hovedtrener Sten Stockfleth. 

– Nå er Haslum ferdige med å signere spillere for kommende sesong? 

– Ja, så absolutt, og vi er strålende fornøyd med miksen vi har av spillere. Vi kommer til å stille et slagkraftig lag neste sesong. Med Binai på laget har vi litt andre kvaliteter å spille på og han innehar også en rutine som ikke er til å kimse av. Vi tror dette blir veldig bra, sier en strålende fornøyd Stockfleth og smiler.

Binai Aziz var i Oslo i november 2018 for å møte klubben, sjekke ut fasilitetene og området rundt. Bakspilleren tar med seg familien, som blir utvidet fra tre til fire i sommer, på flyttelasset til Bærum. Han gleder seg stort til nye utfordringer i Haslum og mener klubben har mye spennende på gang.

– Jeg gleder meg. Det har tatt litt tid, men desto deiligere er det når alt er i boks. Jeg håper å kunne bidra med erfaring fra toppnivå i både Sverige og Norge, og har stor tro på at vi kan gjøre det godt neste sesong, der et lite personlig mål er cupfinale. Men det virker som klubben har mye positivt på gang, og jeg gleder meg veldig til å dra på meg den røde trøya og vinne kamper, sier Aziz.

Han skrev under på en toårskontrakt i Malmö onsdag.

– Vi er enige om at vi tar ett år om gangen. Jeg har kone og barn to kommer i juli, så det blir nok å henge fingrene i, men det liker jeg. Jeg liker at det skjer mye rundt meg og gleder meg til å bli kjent med resten av gjengen, sier han.