Haslum HK-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn 1819 > Kamprapport – Haslum

Haslum HK-ØIF Arendal Elite, Eliteserien Menn 1819 > Kamprapport

Med Sander Andreassen Øverjordet på tribunen, tok Haslum en råsterk 28-26-seier på hjemmebane mot ØIF Arendal. Det betyr at hjemmelaget fortsatt er ubeseiret i Nadderud Arena i år.

– Råsterkt. Vi har jobbet mye med mindsettet vårt når det butter i mot på banen, og i dag fikk vi virkelig bruk for det, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Han tenker på perioden Haslum lå under med tre mål med drøye ni minutter igjen på klokka.

For etter en god start på kampen, der hjemmelaget gikk inn til pause med tomålsledelse, fortsatte Haslum i samme sporet i innledningen av 2. omgang.

Men ØIF Arendal holdt følge, og 10 minutter ut i 2. omgang utlignet bortelaget – før de 10 minutter senere var forbi med tre mål.

Haslum-kaptein Anders Røe legger ikke skjul på at han trodde seieren glapp på det tidspunktet.

– Det så bekmørkt ut på det tidspunktet. Keeperen deres stengte buret i den perioden og vi slet med å finne rytmen fremover. Heldigvis fikk vi noen viktige redninger fra Trond (Tjemsland) og fikk satt inn to raske mål. Da var vi med i kampen igjen, sier Røe.

Og den sjansen utnyttet Haslum til det fulle. 21-24 ble til 25-25. Binai Aziz dukket opp, satte to raske mål og Nadderud Arena eksploderte.

Haslum var igjen i ledelsen, denne gang med to mål, drøye minuttet før full tid.

– Vi ga aldri opp og fikk betalt for det. Det er det som skal kjennetegne Haslum. Nå har vi vist at vi kan slå de antatt beste, og før jul skal vi ha fire poeng til, sier Røe.

FyllingenBergen er neste ut for Haslum kommende lørdag i Bergen, før Halden venter i Nadderud Arena 18. desember.

Og da med Sander Andreassen Øverjordet tilbake…