Haslum HK-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Haslum

Haslum HK-Follo HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

Endelig fikk Haslum to poeng på konto igjen. Etter to serietap på stripe, var det Follo som fikk unngjelde mot et revansjelysten Haslum i Nadderud Arena søndag.

– Vi traff på taktikken og spillerne fulgte den til punkt og prikke. Det var godt med to poeng igjen, det føles som en evighet siden sist, smiler Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Han fikk se et Haslum-lag som gikk fryktløst til verks mot laget som sist serierunde spilte uavgjort mot Drammen og som tidligere har vunnet mot FyllingenBergen.

– Follo slet i dag. Vi sto kompakte bakover og de måtte kjempe ekstra hardt for hvert eneste mål. Da de først kom igjennom, var Trond (Tjemsland) ofte en vanskelig mann å lure. Da er det ingen som slår oss, konstaterer han.

Seieren betyr også mye med tanke på tabellplasseringen. Ved tap ville Haslum havnet i bunnsjiktet, nå er det kun fem poeng opp til serieleder Kolstad.

– Tabellen har selvsagt noe å si. Men, det er ikke det viktigste for oss. Vi skal ha utvikling og progresjon i alt vi gjør gjennom hele sesongen. I dag hadde vi det og da ser vi også resultatet av det samme, konkluderer Stockfleth.

Neste søndag venter ØIF Arendal i Nadderud Arena kl. 18:00. Et ØIF-lag Haslum slo ganske klart i serieåpningen.

– Vi har mulighet mot absolutt alle, uansett hvem det er. ØIF er et lag vi kan og har alle muligheter til å slå. Det fordrer at vi kommer opp på samme energinivå som i kveld.