Haslum HK-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Haslum

Haslum HK-Bækkelaget Håndball Elite, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

OPPDATERT: Haslum – BSK spilles uten publikum

Seiersrusen over Kolstad på søndag har såvidt lagt seg før det er match igjen – denne gangen mot Bækkelaget, men fortsatt hjemme i Nadderud Arena.

– Ja, vi tar med oss go’følelsen inn i kampen mot Bækkelaget, sier Haslum-trener Sten Stockfleth og legger til:

– Det er viktig å plassere seg best mulig foran sluttspillet.

Energi i laget

Med solide 29-25 over tabellfirer Kolstad på søndag strutter gutta av selvtillit. Laget viste at de kan samle seg og komme tilbake selv om motstanderen rykket ifra og skuddene ikke satt godt nok ved flere anledninger.

– I Kolstad-kampen er jeg godt fornøyd med kontringsspillet som er tilbake og med energien i laget. Vi løftet oss mange hakk. Hele laget var bidro og var involvert i seieren. Det er absolutt gledelig.

Sten trekker også frem sin sisteskanse i Trond Tjemsland.

– Ikke bare hadde Trond flere fantastiske redninger. Men han bidro også offensivt med sine kontringspasninger.

Gamletreneren

Bækkelaget kommer fra tap på hjemmebane mot Drammen (24-30) på søndag. Sten tror likevel på en jevn og tøff kamp på onsdag.

– Nivåmessig er lagene jevne. Dog spiller Bækkelaget på enn annen måte enn for eksempel Kolstad. Trønderne har flere gode skyttere, mens Bækkelaget har spesielt en farlig skytter i Emil Sundal som også er toppscorer i serien. Det gjelder å ha en god plan for å stoppe ham.

At det er gamletreneren i Haslum, Tom-Eirik Skarpsno, som leder motstanderlaget, betyr ingen ting for Haslum.

– Nei, jeg gjør ingen spesielle tanker omkring det – bortsett fra at dette blir et lokaloppgjør. Sånn sett er onsdagens kamp kanskje litt spesiell, forklarer Sten og minner samtidig om at Bækkelaget har fem spillere med fortid i nettopp Bærums-klubben.

Avkast er klokken 18.30. Kampen spilles uten publikum. Les mer her.