Bækkelaget Håndball Elite-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport – Haslum

Bækkelaget Håndball Elite-Haslum HK, Eliteserien Menn > Kamprapport

Haslum fikk en skikkelig håndballeksjon av Bækkelaget i Nordstrand Arena søndag.

Rødtrøyene hang godt med innledningvis og ledet på flere tidspunkt, men inn mot pause hadde de gule fra østkanten opparbeidet en fin femmålsledelse, 16-11.

Det virket som Haslum hadde pratet fornuftig i pausen. For i de første minuttene etter hvilen var det et Haslum-lag som var til å kjenne igjen fra de gode kampene tidligere i sesongen.

Godt forsvarsspill og stort tempo innledningsvis resulterte i at Thomas Kristensen reduserte til 16-14 kun to minutter ut i den andre omgangen.

Da sa BSK takk for følget – og Haslum kollapset fullstendig.

16-14 ble til 21-15 kun tre minutter senere, og jobben skulle bli enda vanskeligere. Midtveis i omgangen kunne Emil Sundal sette inn det komfortable 25-18-målet for Bækkelaget.

Og det skulle fortsette i det sporet.

Haslum hang ikke sammen, hverken fremover eller bakover. Enkle feil ble straffet knallhardt av et kontringssterkt hjemmelag.

Seks minutter før slutt ledet BSK med hele 11 baller, 30-19. Haslum fikk pyntet på resultatet de siste minuttene, men var i realiteten sjanseløs.

Dermed kunne Bækkelagets målvakt Nikolai Wiig juble for to poeng på konto etter at han i store deler av kampen stengte buret.