Tung dag på jobb

Elverum – Haslum 45 – 28 (21 – 11)
Gårdagens bortekamp mot Elverum ble en tøff dag på jobben.

Det var en skadeskutt spillertropp som i går satte seg på bussen med retning Elverum, for en av de tøffeste bortekampene denne sesongen.

Første omgang startet tøft. Det var et tent lag fra Elverum som startet kampen, og vi gjorde noen enkle feil. Elverum ledet 11 – 4 etter 15 minutter. Resten av første omgang fortsatte Elverum å være effektive, men vi hevet også vårt offensive spill og fikk scoret noen flere mål i denne perioden.

Rett før pause får vår forsvarssjef, Håvard Johannesen, rødt kort etter en duell som dommerne valgte å sjekke med VAR. Dette endte dessverre for oss med rødt kort.

Den andre omgangen fortsatte som den første, med et effektivt hjemmelag som scoret målene de trengte. For vår del lyktes vi bedre med vårt offensive spill, og vi scoret flere mål i andre omgang. Mot slutten av andre omgang fikk også vår kaptein, Vegard Tennfjord, rødt kort, noe som førte til at Haslum avsluttet kampen med 11 spillere.

Kampen endte til slutt 45 – 28. Vår beste spiller var Herman Solberg, som noterte seg for 3 mål og 7 målgivende pasninger. Herman spilte store deler av kampen og fortsatte å gå i dueller angrep etter angrep. Vår nye bakspiller, David Valderhaug, gjorde også en god figur i Terningen Arena med sine 8 mål.

Vi ønsker også å gratulere Vegard Semb med sin eliteseriedebut. Vegard er en ung målvakt fra Haslum, født i 2006, og dette viser nok en gang at det gror godt med unge, talentfulle spillere i Haslum.

Gratulerer også til Tobias Myrbakk, som gjorde sin Haslum-debut i går. Dette er en spiller vi gleder oss til å se mer av i Haslum-drakten.

Nå rettes alt fokus mot en viktig hjemmekamp for Bækkelaget på søndag, her skal vi ta sesongen første to poeng. Billetter til denne kampen finner du i Haslum-appen eller https://hhk.woow.no/home.