Ikke sesongstarten vi ønsket oss – Haslum

Ikke sesongstarten vi ønsket oss

Haslum – ØIF Arendal 26 – 33 (13 – 15). Sesongåpningen i Nadderud Arena ble ikke helt som vi ønsket oss.

Det var en relativt jevnspilt første omgang som startet årets sesong i Rema 1000-ligaen. ØIF Arendal tok kommandoen fra start, og Haslums trener Ole-Jacob tok timeout etter 14 minutter, da ledet gjestene 11-7. Etter timeouten slapp Haslum kun inn et mål de neste ti minuttene, noe som til slutt endte med en jevnspilt første omgang, og vi gikk til pause to mål bak gjestene fra sørlandet.

Der man håpte at man skulle ta med seg mye av det gode spillet den første omgangen inn i den andre omgangen, tok man feil. Starten på den andre omgangen var preget av tekniske feil og skuddbom, dette utnyttet gjestene og gikk opp i syv mål ledelse tidlig i den andre omgangen. Herifra og ut var kampen jevnspilt, avstanden var den samme. Og gjestene fra Arendal vinner til slutt 26 – 33 over oss.

Haslum beste spiller ble David Valderhaug som debuterte for oss i Rema 1000-ligaen.

Vi tok også forvell med en av våre viktigste spillere i dag, Lasse. Han har spilt sin siste kamp for Haslum, og tar steget videre ut i Europa. Lasse fikk utdelt en drakt alle lagkameratene hans hadde signert, og fikk ta farvel med Haslum-publikumet i dag. Mer om at Lasse drar kan du lese på vår hjemmeside.

Vi ønsker å takke alle som tok turen til Nadderud Arena i dag, håper dere alle kommer tilbake til neste hjemmekamp som er om to uker, da Bækkelaget kommer på besøk. Vi ses i hallen.