Lasse Sunde Lid tar steget videre! – Haslum

Lasse Sunde Lid tar steget videre!

Vi kan nå informere om at Lasse Sunde Lid er solgt fra Haslum HK til en internasjonal klubb!

Lasse kom til Haslum i 2021 og har siden vært en viktig brikke i klubben. Han har vært en sentral del av A-laget siden han kom, og har notert seg for over 60 kamper og mer enn 230 mål for klubben gjennom de siste sesongene. Hans tilstedeværelse og innflytelse på og utenfor banen kommer til å bli savnet.

Hovedtrener Ole-Jacob beskriver Lasse som en vinnerskalle, en humørspreder og en spiller som kan lage mål ut av ingenting. Dette er kvaliteter som vil bli sterkt savnet i Haslum. Lasse flyttet fra Gjøvik til Bekkestua for å gå på NTG i Bærum, der han har hatt tett oppfølging av Ole-Jacob de siste årene. Ole-Jacob har fått vært med på den fantastiske utviklingen til Lasse de siste årene, og vet godt hvilket håndballtalent som nå tar steget ut i den internasjonale håndballen.

Om salget av Lasse sier Ole-Jacob følgende: «Selv om vi mister enda en spiller, må vi som klubb være veldig stolte av at vi nok en gang selger en spiller til en av de beste ligaene i verden.»

Vi i Haslum er stolte over å fortsette vår tradisjon med å utvikle og sende unge, talentfulle spillere til større internasjonale klubber. Lasse går inn i rekken av spillere vi har vært en mellomstasjon for, og vi ønsker ham masse lykke til videre i karrieren. Vi skal følge med på hans utvikling fra Norge, og du skal vite at Haslum-familien alltid har ryggen din.

Tusen takk for alt du har gjort for Haslum, Lasse!