Seier over FyllingenBergen – Haslum

Seier over FyllingenBergen

Etter en sterk 2.omgang kunne Haslum juble for to nye poeng og nok en sterk seier over gullkandidat FyllingenBergen.

Lagene fulgte hverandre tett til midten av første omgang. Fyllingen klarte å skaffe seg en liten luke og på det meste ledet gjestene med fire mål, på stillingen 15-11. Fyllingen var flinke til å utnytte Haslums feil, men Haslum lot ikke bergenserne dra ordentlig i fra. Til pause var stillingen 15-12 til gjestene.

I andre omgang var lagene likt til halvspilt omgang og etter en sterk periode hentet Haslum inn ledelsen. Nå var det Haslums tur til å ta føringen på kampen, i løpet av drøye ti minutter gikk hjemmelaget fra å ligge under 17-20, til å lede 24-21.

Mye takket være en god Henrik Ruud Tovås i mål, klarte Haslum til slutt å sikre en tre-målsseier og er dermed tilbake på tabelltoppen i årets Postenliga.