Storseier over Besiktas – Haslum

Storseier over Besiktas

Det ble en solid 11-måls seier, 31-20, i Nadderudhallen lørdag for Haslumgutta som spilte en strålende kamp.

Ofte sier man angrep er det beste forsvar. I dag var det forsvar som var det beste angrep. Fysisk store tyrkere, som er kjent for å jobbe godt sammen med linjespiller, ble gang på gang stoppet av et tøft og hardt forsvar. Fra startet av spilte midtforsvaret, med Einar, Kristoffer, Bård og Anders, strålende og fremprovoserte dårlige skudd og tekniske feil fra Besiktas. Bak forsvaret stod Henki godt, og tok det meste som passerte forsvaret.

Det gode forsvaret førte til et scoringsshow av Sebastian, som gang på gang kontret ballen i mål. Da pausesignelet lød hadde han scoret 7 mål, og hjemmelaget ledet 19-10. I etablert angrep hadde angrepsrekkene Anders/Nico/Hampus og Kenneth/Simen/Hampus spilt fornuftig og skapte store avslutningsmuligheter.

Annenomgangen Fortsatte med det gode forsvarsspillet. Fremover ble det gjort litt flere feil, men gutta fra Bærum vant også denne omgangen, om enn ikke med mer enn  2 mål.

Dagens bestemann ble Einar som var som en blekksprut i angrep og stoppet tyrkerne effektivt bakover. Samtidig er det viktig å poengtere at alle gutta spilte godt i dag. Ja, alle 16(!) spillerne var på parketten, og bidro til at det ble en festaften i Nadderudhallen.

Med 11 mål å gå på, ser det lovende ut før returmøte i Istanbul neste helg. Blir det seier der, eller tap med maksimalt 10 mål er klubben inne i EHF-cupens gruppespill. Da blir det mange spennende kamper å glede seg til utover vinteren.

Nå regner vi med at akkurat du finner veien til Nadderudhallen førstkommende onsdag, da serieleder Fyllingen kommer på besøk. Vi vil tilbake på tabelltoppen, og trenger din hjelp mot bergenserne.

Haslum – Besiktas 31-20 (19-10)

Mål Haslum: Sebastian 7, Einar 6, Hampus 4, Anders 4, Martin 3(2), Bård 2, Håvard 1, Thomas 1, Kenneth 1, Kristoffer 1, Nicolay 1

Toppscorer Besiktas: Vladimir Zelic 5, Tolga Özbahar 5