Dobbel lykke i Nadderudhallen – Haslum

Dobbel lykke i Nadderudhallen

Det var dobbel lykke i Nadderudhallen lørdag ettermiddag. Drammen ble sendt hjem uten poeng, og en full tribune fikk beskjed om at det har blitt bevilget penger til bygging av nye Nadderud Arena.

En artikkel om hallen og videre prosess kommer her på hjemmesiden i morgen. Du kan lese hva Budstikka skriver her.

Sportslig sett ble det en opptur for Haslumgutta i hallen i dag. Etter en svak cupkamp mot Fyllingen reiste gutta seg og viste bedre takter. Det var laget som lå rett bak oss på tabellen som gjestet Nadderudhallen. Drammenserne har vært gode så langt i sesongen, og har bare tapt for Fyllingen. Det var derfor ventet en jevn og spennende kamp lørdag, noe det også ble.

Det var en jevn kamp fra start til slutt. Lagene fulgte hverandre tett med godt kontrings- og angrepspill i 1. omgang. Målene rant inn og lagene skiftet på å lede med 1-2 mål. Til pause ledet DHK 17-16.

2. omgangen var like spennende og jevn. Lagene byttet på å lede. Det var ikke før i de siste minuttene at Haslum fikk den ledelsen som til slutt gav de seieren 36-32.

Veldig gøy var det å se at Kenneth Klev fortsatte målkallaset han startet i 1. omgang. Gang på gang måtte DHK-keeper Lars Olaussen hente ballen ut fra nettet, og Kenneth endte til slutt på 11 spillemål. Martin Gravdal Haldorsen leverte også varene sine til terningkast 6. 9 mål, hvorav 5 på 7-metere var overbevisende.