Tap for Follo! – Haslum

Tap for Follo!

Det ble en jevn batalje som Haslum dessverre gikk tapende ut av i FolloTrykk Arena.

Hampus og de andre Haslumgutta fikk ingen enkel oppgave borte mot Follo.

I tilsvarende kamp i fjor klarte vertene også å stikke av med seieren, og vi viste at dette kom til å bli en tøff kamp. Allikevel skuffet bæringene til tider i Follo. Laget svinger mye i prestasjonene, og i dag ble det også for mange skuddbom på 100% sjanser.

Follo tok kommandoen fra start. Anført av en god målvakt og aggresivt forsvarsspill gikk hjemmelaget fra 3-3 til 6-3 på 2 minutter i første omgang. Haslum klarte ikke å ta igjen hjemmelaget i løpet av omgangen, og til pause stod det 15-11 på tavla.

Etter hvilen var det et mer kontringsvillig Haslum som entret parketten.

Sakte men sikkert tok vi innpå Follo, og etter 11 minutter av omgangen var vi ajour på 18-18.

Derfra og ut kampen var det helt jevnt. Haslum utlignet til 27-27 med 1 min igjen og spille, men selv med en mann mindre på banen klarte Follo å avgjøre kampen.

Kampfakta.

Follo – Haslum HK 28-27 (15-11)

Mål Haslum: Sebastian 6, Einar 5, Hampus 4, Simen 3, Martin 3 (3),  Kenneth 2, Nicolay 2, Kristoffer 1, Anders 1,