Suveren snuopprasjon – Haslum

Suveren snuopprasjon

Etter å ha ligget under 13-14 snudde laget kampen i andre omgang og vant 39-28 mot Polen M20. Haslumspillere noterte seg med 18 mål.

Rekruttlandslaget imponerte i og mot Polen torsdag. Etter å ha ligget under til pause, snudde det norske laget kampen, og vant med hele 11 mål og sluttsifrene 39-28. Thomas Kristensen (bildet fra kamp med Haslum) ble norsk toppscorer, og gjorde en god match begge veier.

– Her er det all mulig grunn for å være positive til fremtiden, kommenterte landslagstrener Ole Kristian Strøm like etter kampslutt torsdag. Sammen med Steinar Ege leder Strøm rekruttlanslaget på deres samling i Polen i disse dager.

Selv om Strøm var positiv etter kampslutt, var det ikke bare fryd og gammen i den første spilleomgangen mot Polen.
– Vi var alt for hissige i ankomstfasen, og forsøkte oss på alt for mange helt håpløse «superkontra», forklarte Strøm.

Den første omgangen spilte rekruttlandslaget jevnt med det polske juniorlandslaget M20. Til pause var det Polen som ledet med ett mål og stillingen 14-13.

I pausen tok trenerteamet viktige samtaler med spillerne sine.
– Noe av det som imponerer meg, er hvor godt gutta tok til seg informasjon, og hvor mye av det vi avtalte i garderoben og på spillebenken de faktisk fullførte, kommenterte Strøm.

For: I den andre omgangen «klaffet» alt. Forsvarsspillet var eminent. Spillerne gjorde gode avtaler, og vant ballen ofte. I ankomstfasen holdt guttene hodet kaldt. Alle var med oppover og spillepunktene var flere i hvert eneste angrep.

– I den andre omgangen var vi roligere og langt mer taktiske. Utover i omgangen maler vi dem rett og slett i stykker. Vi spilte mer helhjerta

Polen M20 – Norge LMR 28-39 (14-13)

Utvisninger
Polen 4X2 minutter, Norge 3X2 minutter

Norge LMR
Thomas Kristensen, Haslum HK 7; Simen Strømberg, (Haslum HK) 6; Sebastian Barthold, Haslum HK 5; Christian O`Sullivan, BSK/NIF 4; Gøran Sørheim , Drammen HK 3; Andrè Lindboe, Elverum håndball 3; Erik Toft, Elverum Håndball 3; Harald Reinkind, Fyllingen HB Elite 3; Magnus Gullerud, Elverum Håndball 2; Stian Gabrielsen, HK Herulf Moss 1; Henrik Jakobsen, Drammen HK 1; Morten Nergaard, Elverum Håndball; Kristian Bjørnsen, Fyllingen HB Elite; Besard Hakaj, Haslum HK og Espen Kristensen, Ljugi.

Rekruttlandslaget spiller mot Romania i dag, fredag, klokken 16:00. Laget møter dessuten et «eldre» polsk landslag lørdag morgen klokken 10:00.